Bloker venner

Når du blokerer en YouTube-ven, kan vedkommende ikke dele videoer eller chatte med dig på YouTube. Blokeringen vil også betyde, at vennen ikke kan se eller kommentere indhold, du har slået op, og at vedkommende blokeres i nogle andre Google-produkter og -tjenester.

Bloker brugere

1. Log ind på YouTube.
  2. Gå til Beskeder.
  3. Vælg fanen Venner
  4. Klik på ikonet Menu More menu icon ud for en vens navn, og klik på Bloker.

Fjern blokering af brugere

1. Log ind på YouTube.
  2. Gå til sektionen Blokerede brugere på din Google-konto.
  3. Her kan du se en liste over de konti, du har blokeret i Googles produkter.
  4. Ud for navnet på en bruger kan du fjerne blokeringen af vedkommende ved at vælge Fjern  .