Bloquejar amics

En bloquejar un amic de YouTube, ja no podrà compartir vídeos ni xatejar amb tu a YouTube. Tampoc no podrà veure ni comentar el contingut que publiquis, i estarà bloquejat en altres productes i serveis de Google.

Bloquejar usuaris

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a Missatges.
  3. Selecciona la pestanya Amics
  4. Fes clic a la icona Menú More menu icon al costat del nom d'un amic i fes clic a Bloqueja.

Desbloquejar usuaris

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a la secció Usuaris bloquejats del Compte de Google.
  3. Veuràs una llista de comptes que has bloquejat als productes de Google.
  4. Per desbloquejar un usuari, al costat del nom de la persona en qüestió, selecciona Suprimeix .