Meldinger til venner på YouTube

Fra og med 18. september kan du ikke lenger sende direktemeldinger på YouTube. Det kan også hende at noen deler av denne funksjonen forsvinner før denne datoen, som å dele en video som en melding.

Slik lagrer du en kopi av meldingene dine:

1. Gå til https://takeout.google.com/settings/takeout/custom/youtube.
  2. I YouTube-delen velger du «Alle YouTube-dataene er inkludert» for å velge hvilke data du ønsker å beholde.
  3. Fjern avmerkingen for alle dataene unntatt «chatteøkter».
  4. Velg OK
  5. Velg Neste trinn.
  6. Velg «Opprett arkiv».
  7. Du mottar en e-post når arkivet er klart.
  8. Last ned en .zip-fil med alle chatteøktene dine.

Når du deler en video på YouTube eller får en melding fra en YouTube-kontakt, opprettes det en privat samtale der dere kan se og diskutere videoen. Du kan se delte videoer direkte i chatten.

Se og administrer aktive chatter

Du kan se delte videoer og aktive chatter, dele flere videoer og administrere deltakerne i gruppechatter.

Se samtalene dine

Gjør følgende for å finne alle de eksisterende samtalene du har startet i YouTube-appen:
  1. Klikk på Meldinger øverst til høyre på siden.
  2. Velg chatten du er ute etter.

Merk: Når du leser en melding, kan andre i chatten se at du har sett den. Du kan også se når andre har sett chatmeldinger du har sendt – merknaden «Sett» eller «Sett av <vennens navn>» vises i chatten.

Del videoer

1. Gå til videoen du vil dele.
  2. Trykk på Del  under videospilleren.
    • Velg en venn for å dele videoen via en melding på YouTube.
    • Del videolinken ved å velge en app eller kopiere linken til videoen.

Se eller legg til deltakere

1. Klikk på Meldinger øverst til høyre på siden.
  2. Velg samtalen du vil legge til deltakere i.
  3. Klikk på Mer  og så Se deltakerne eller Legg til deltakere.

Slett eller forlat en samtale

1. Klikk på Meldinger øverst til høyre på siden.
  2. Åpne en samtale.
  3. Klikk på Mer øverst til høyre.
  4. Velg Forlat denne chatten for å fjerne chatten fra listen over samtaler.