Venner på YouTube

YouTube-venner er personer du kan dele videoer og chatte privat med i YouTube-appen. Den eneste måten to personer kan bli YouTube-venner på, er hvis den ene sender en invitasjon som godtas av den andre. Dette kan skje på følgende måter:

• Du kan dele videoer i meldinger på YouTube – enten i appen eller på www.youtube.com.
  • Du kan invitere venner direkte i appen eller på www.youtube.com.
  • Du kan godta en invitasjon fra en annen bruker.

Legg til venner

1. Gå til Innboks-fanen .
  2. Trykk på MELDINGER.
  3. Velg VENNER.
  4. Under Legg til venner velger du hvordan du vil legge til venner.

Mottakeren må godta invitasjonen din før du kan dele videoer med vedkommende. Invitasjonslinkene utløper etter 72 timer.

Se og administrer vennelisten

Gjør følgende hvis du vil se eller administrere YouTube-kontaktene dine fra YouTube-mobilappen:
  1. Gå til Innboks-fanen .
  2. Trykk på MELDINGER.
  3. Velg VENNER.
  4. Trykk på en venn for å se kanalen til vedkommende, eller for å fjerne eller blokkere vedkommende.

Motta venneforespørsler

Du mottar et varsel hver gang noen sender deg en venneforespørsel på YouTube. Du har følgende valg:
  • Godta invitasjonen for å komme i kontakt med den aktuelle brukeren på YouTube.
  • Hvis du ikke vil at denne personen skal sende deg meldinger eller chatte med deg, kan du trykke på for å ignorere forespørselen.
  • Hvis du lar invitasjonen ligge i over et døgn, ser du et påminnelsesvarsel på Innboks-fanen . Du kan administrere YouTube-varslene dine hvis du ikke lenger vil motta slike varsler.

Se også artikkelen om å blokkere venner.