Koderindstillinger for 360°-videoer

Vores værktøjer til livestreaming i den klassiske version forsvinder snart. Du kan prøve det nye Kontrolrum for live-events, der kombinerer vores computerbaserede værktøjer i den klassiske version med nye og forbedrede funktioner. Få flere oplysninger

360°-videoer er med til at skabe en fornemmelse af selv at være til stede. Bemærk, at hvis du ikke bruger 360°-livestreams, bør du ændre indstillingerne for din stream.

YouTube understøtter kun sfærisk projektion til 360°-videoer på nuværende tidspunkt.

Indstil din koder

Når du livestreamer 360°-videoer, skal du ændre dine kodningsspecifikationer:

1. I YouTube Studio skal du klikke på Opret og så Gå live.
  2. Start med at streame nu ved at klikke på Stream. Du kan også redigere og oprette en planlagt stream ved at klikke på Administrer.
  3. Aktivér 360°-video
  4. Konfigurer din koder:
    1. Vælg den højeste understøttede opløsning og bithastighed, du kan streame ved.
    2. En opløsning på 2160p eller 1440p er at foretrække ved 360°-livevideoer.
    3. Vælg billedformatet 16:9, så får du den bedste videokvalitet. Få flere oplysninger om billedformater.
  5. Begynd at streame, som du ville gøre med en livestream, der ikke var 360°.
Hvis dit kamera har direkte integration med YouTube Live, kan du følge anvisningerne fra din kameraproducent.

Vi anbefaler, at du tester din 360°-stream, før du starter en offentlig livestream, så du kan afprøve forskellige konfigurationer. Sørg for at teste både lyd og bevægelse svarende til det, der kommer til at være i din offentlige livestream. Sørg også for at holde øje med lyd- og videokvalitet under streamen og at gennemgå fejlmeddelelser.

Understøttede platforme

YouTube understøtter inkorporering af livestreaming og afspilning af 360°-videoer på computere i browserne Chrome, Firefox, MS Edge og Opera. 360°-afspilning understøttes også i YouTube-appen og YouTube Gaming-appen.