Koderindstillinger for 360 ​​graders livevideoer

Du kan streame i 360 grader ved hjælp af Livebegivenheder. 360 graders videoer giver en fornemmelse af selv at være der. Bemærk, at hvis du ikke bruger 360 graders livestreams, bør du ændre indstillingerne for din stream.

YouTube understøtter kun sfærisk projektion til 360°-videoer på nuværende tidspunkt.

Indstil din koder

Når du livestreamer 360 graders videoer, skal du ændre dine kodningsspecifikationer:

1. Vælg BegivenhederYouTubes liveplatform. Bemærk! Hvis du vælger Stream nu, kan du ikke streame i 360°.
  2. Gå til Avancerede indstillinger, og markér afkrydsningsfeltet ud for Dette er en 360°-livestream. Hvis din enhed er integreret med YouTube Live i 360 grader, kan du også bruge vores API.

3. Indstil din koder:
    1. Vælg den højeste understøttede opløsning og bithastighed, du kan streame ved.
    2. En opløsning på 2160p eller 1440p er at foretrække ved 360 ​​graders livevideoer.
    3. Vælg billedformatet 16:9, så får du den bedste videokvalitet. Få flere oplysninger om billedformater.
  4. Begynd at streame, som du ville gøre med en livestream, der ikke var 360 grader.
Hvis dit kamera har direkte integration med YouTube Live, kan du følge anvisningerne fra din kameraproducent.

Vi anbefaler, at du tester din 360 graders stream, før du starter en offentlig livestream, så du kan afprøve forskellige konfigurationer. Sørg for at teste både lyd og bevægelse svarende til det, der kommer til at være i din offentlige livestream. Sørg også for at holde øje med lyd- og videokvalitet under begivenheden og at gennemgå fejlmeddelelser.

Understøttede platforme

YouTube understøtter inkorporering af livestreaming og afspilning af 360 graders videoer på computere i browserne Chrome, Firefox, MS Edge og Opera. 360 graders afspilning understøttes også i YouTube-appen og YouTube Gaming-appen.