Configuració del codificador per a vídeos de 360 graus en directe

Els vídeos de 360 graus ofereixen una experiència de visualització immersiva. Si no fas servir aquesta mena de vídeos, has d'utilitzar una altra configuració per a les reproduccions en directe.

Actualment, YouTube només és compatible amb els vídeos de 360 graus amb una projecció cilíndrica equidistant.

Configurar el codificador

Si vols reproduir vídeos de 360 graus en directe, hauràs de canviar les especificacions de codificació:

1. A YouTube Studio, fes clic a Crea i després Emet en directe.
  2. Inicia la reproducció fent clic a Reproducció en directe. O bé, edita o crea una reproducció en directe programada fent clic a Gestiona.
  3. Commuta Vídeo de 360° a activat.
  4. Configura el codificador:
    1. Tria la resolució i la taxa de bits més altes en què puguis reproduir contingut en directe.
    2. Et recomanem que utilitzis una resolució de 2160p o 1440p per a les reproduccions en directe de 360 graus.
    3. Tria la relació d'aspecte de 16:9 perquè la qualitat del vídeo sigui l'òptima. Obtén més informació sobre les relacions d'aspecte.
  5. Comença a reproduir contingut en directe de la mateixa manera que amb la resta de tipus de reproduccions.
Si la teva càmera es pot integrar directament a YouTube Live, segueix les instruccions del fabricant.

Et recomanem que provis la reproducció de 360 graus i que experimentis amb les diferents opcions de configuració abans de començar una reproducció en directe pública. Prova l'àudio i els moviments que faràs durant la reproducció en directe pública. Durant l'esdeveniment, supervisa la qualitat del so i del vídeo i consulta els missatges d'error.

Plataformes compatibles

YouTube admet la ingesta i la reproducció de vídeos de 360 graus en directe en ordinadors amb els navegadors Chrome, Firefox, MS Edge i Opera. També es poden reproduir vídeos de 360 graus a l'aplicació YouTube.