Beste praktyke vir bate-etikette

Hierdie kenmerke is slegs beskikbaar vir vennote wat YouTube Studio Inhoudbestuurder gebruik. Kontak jou YouTube Vennootbestuurder om toegang te kry.
Bate-etikette help jou om jou bates en eise in gepasmaakte kategorieë te organiseer. Jy kan:
  • Tot 30 bate-etikette per bate toepas.
  • Skep 'n maksimum van 15 000 bate-etikette per Inhoudbestuurder.

Om jou te help om jou etikette so effektief as moontlik te maak, terwyl dit steeds minder as die maksimum aantal bly, beveel ons aan dat jy hierdie beste praktyke volg:

Kies duidelike en spesifieke etiketname

• Etiketname moet 'n enkele kenmerk verteenwoordig wat deur die bates of eise wat jy etiketteer gedeel word. Kenmerke kan genre, kunstenaarnaam, musiekmaatskappynaam of ligging insluit.
    • Voorbeelde: Klavier, Onderhoud1, Onderhoud2, 1080 p, Opvoering, 1996, Kampioenskap, Snit1, Snit2
  • Kies sleutelwoorde wat nuttig en relevant vir almal is wat jou inhoud bestuur en prestasieverslae ontleed.
  • Gebruik identifiserende woorde wat weer vir ander bates wat in die toekoms opgelaai word, gebruik kan word.

Duidelike etiketname sal meer betekenisvolle werkverrigtingverslae tot gevolg hê en sal jou help wanneer jy etikette vir veldtogte groepeer.

Bate-etikette vs. Gepasmaakte ID's: Vermy dit om bate-etikette op dieselfde manier as 'n Gepasmaakte ID te gebruik. Bate-etikette is bedoel om kategorieë van bates en eise te groepeer, nie as 'n unieke veld nie. 'n Unieke kode soos “RTC1403728” moet byvoorbeeld 'n gepasmaakte ID eerder as 'n bate-etiket wees.

Pas veelvuldige etikette toe

• Pas baie bate-etikette (tot 30) op 'n bate toe vir meer groeperingsopsies, eerder as om spesifieke etikette te skep om vir een scenario te gebruik.

Vee ongebruikte etikette uit

• Vee gereeld bate-etikette uit wat jy nie meer gebruik nie, om te vermy dat jy die limiet van 15 000 per Inhoudbestuurder oorskry.
  • As jy ongebruikte etikette uitvee, kan dit ook help voorkom dat jy 'n volledige bate-etiketoudit ondergaan.

Vind uit hoe om bate-etikette uit te vee.