La seerne bidra med transkripsjoner eller oversettelser

Når du har åpnet for bidrag fra brukerne, kan du informere seerne om at de kan bidra med gjennomganger og oversettelser av videoen dine. Det kan du gjøre på ulike måter:

• Del en link til en video: Fortell seerne at du trenger hjelp med en video, så tas de til et redigeringsverktøy for teksting hvor de kan velge språkene de kan bidra med.
  • Del en link til kanalen din: Send seerne direkte til en liste over alle tilgjengelige oversettelser for kanalen din. De kan se gjennom oppgavene for språkene sine og finne ut hva de skal bidra med.

YouTube fastslår seernes språkprofiler ved hjelp av ulike faktorer, for eksempel seernes grensesnittspråk og seerlogg.

Få linker som kan deles med bidragsytere

1. Logg på kontoen din på en datamaskin, og gå til Videobehandler.
  2. Velg videoen du vil brukerfellesskapet skal hjelpe deg med. Sørg for at du har åpnet for bidrag fra brukerne.
  3. Velg Endre.
  4. Velg Teksting-fanen.
  5. Under videospilleren klikker du på Inviter seerne dine til å bidra med teksting i videoen din.
  6. Du ser to koblinger: én for videoen og én for kanalen din. Hvis du ikke ser dette, må du sørge for at bidrag fra brukerne nederst i skjermbildet er slått på.
  7. Kopier og del linkene med seerne dine. Legg til linkene i videobeskrivelsen eller innlegg på sosiale medier for å få flere bidragsytere.

Merk: Kanallinken vises også under Oversettelser og transkripsjoner > Bidrag fra brukerne

Merk: Husk å sjekke kvaliteten på bidragene fra brukerne før du legger dem ut i videoen din. Finn ut hvordan du administrerer nettsøppel i bidrag fra brukerne.