Få anerkjennelse for bidrag til teksting

Etter at du har sendt inn et bidrag til teksting, kan du vises som medvirkende i videobeskrivelsen på videosiden.

Godkjenn visning av anerkjennelser

For å kunne velge dette alternativet må du ha en YouTube-kanal. Når du godkjenner, avviser eller sender inn innhold, må du sørge for at boksen ved siden av Anerkjenn meg for bidraget mitt er merket av.

Når versjonen av videoen du har jobbet med, publiseres, står navnet ditt og en link til kanalen din oppført i videobeskrivelsen. Arbeidet ditt er i tillegg oppført på alle språk beskrivelsen er tilgjengelig på.

Hvis navnet ditt ikke er på listen

Hvis navnet ditt ikke er på listen med anerkjennelser, kan det hende at du ikke bidro nok til den publiserte versjonen. Det kan også hende at versjonen du har bidratt til, ikke er offentlig ennå.

Fjern anerkjennelser

Merk: Hvis du bruker YouTube Studio, må du velge Eldre versjon på menyen til venstre for å følge denne fremgangsmåten.

Du kan alltid velge å fjerne navnet ditt fra listen over medvirkende.

1. Logg på YouTube.
  2. Gå til den klassiske versjonen av Skaperstudio.
  3. Klikk på Dine bidrag i panelet til venstre.
  4. På fanen Bidrag eller Utkast finner du videoen du ikke vil at navnet ditt skal stå oppført på.
  5. Fjern avmerkingen i boksen i Anerkjennelse-kolonnen.