Få anerkjennelse for bidrag til teksting

Etter at du har sendt inn et bidrag til teksting, kan du velge at navnet ditt skal vises i listen over medvirkende i videobeskrivelsen på videosiden.

Godkjenn visning av anerkjennelser

Du må ha en kanal på YouTube for å se dette alternativet. Når du godkjenner, avviser eller sender inn innhold, må du sørge for at feltet Anerkjenn meg for bidraget mitt er merket av.

Når den versjonen av videoen du har jobbet med, publiseres, vises navnet ditt og en link til kanalen din i videobeskrivelsen. I tillegg vises det hvilket språk du har bidratt med, på alle språk som beskrivelsen er tilgjengelig på.

Hvis du ikke ser navnet ditt i listen

Hvis navnet ditt ikke vises i listen over anerkjennelser, kan det hende at du ikke bidro nok til den publiserte versjonen. Det kan også hende at den versjonen du har bidratt til, ikke er offentlig ennå.

Fjern anerkjennelser

Denne funksjonen er foreløpig ikke tilgjengelig i betaversjonen av YouTube Skaperstudio. Hvis du bruker betaversjonen av YouTube Skaperstudio (studio.youtube.com), må du velge Den klassiske versjonen av Skaperstudio i menyen til venstre for å følge denne fremgangsmåten.

Du kan alltid velge å fjerne navnet ditt fra listen over medvirkende.

1. Logg på YouTube.
  2. Klikk på kontoen din øverst til høyre > Skaperstudio.
  3. Velg Fellesskap > Bidra med teksting i panelet til venstre.
  4. Velg Mine bidrag-fanen.
  5. Fjern merket i Medvirkende-kolonnen for videoen der du ikke vil at navnet ditt skal vises.