Nimesi mainitseminen tekstityksen tekijöiden joukossa

Kun lähetät tekstityksen johonkin videoon, nimesi voidaan mainita videon kuvauksessa sen katselusivulla.

Maininnan hyväksyminen

Tämä vaihtoehto on valittavissa vain, jos sinulla on oma YouTube-kanava. Kun hyväksyt, hylkäät tai lähetät tekstityssisältöä, pidä valintaruutu Merkitse minut tekijäksi valittuna.

Kun kyseinen videoversio julkaistaan, sen kuvauksessa on nimesi ja linkki kanavallesi. Lisäksi kuvauksessa kerrotaan, minkä kielen tekstityksiä olet työstänyt. Tämä tieto näkyy kaikilla niillä kielillä, joilla kuvaus on saatavilla.

Jos nimesi ei ole luettelossa

Jos nimesi ei ole tekijäluettelossa, se voi johtua siitä, ettei panoksesi julkaistuun versioon ollut tarpeeksi suuri tai siitä, ettei tekstittämääsi versiota ole vielä julkaistu.

Maininnan poistaminen

Tämä ominaisuus ei ole vielä käytettävissä YouTube Studion betaversiossa. Jos käytät YouTube Studion betaversiota (studio.youtube.com), valitse vasemmasta valikosta Creator Studion perinteinen versio.

Voit milloin tahansa poistaa nimesi tekijäluettelosta.

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Klikkaa tiliäsi näytön oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten Creator Studio.
  3. Valitse vasemmasta paneelista Yhteisö > Luo ja lähetä tekstityksiä.
  4. Valitse Omat tekstitykset ‑välilehti.
  5. Etsi video, josta haluat poistaa nimesi, ja poista rasti Tekijät-sarakkeesta.