Afegir subtítols

Els subtítols et permeten compartir els vídeos amb un públic més ampli, com ara espectadors sords o amb deficiències auditives, i espectadors que parlen altres idiomes. Obtén més informació sobre com pots editar o suprimir subtítols existents.

Crear subtítols

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Subtítols.
  3. Fes clic al vídeo que vols editar.
  4. Fes clic a AFEGEIX UN IDIOMA i selecciona el teu.
  5. A Subtítols, fes clic a AFEGEIX.
Nota: també pots afegir subtítols durant el procés de pujada.
Penjar un fitxer

Els fitxers de subtítols contenen el text del que es diu al vídeo. També conté les marques de temps del moment en què s'ha de mostrar cada línia de text. Alguns fitxers també inclouen informació sobre la posició i l'estil, cosa que és especialment útil per a espectadors sords o amb deficiències auditives.

Abans de començar, assegura't que YouTube admet el teu tipus de fitxer.

1. Selecciona Penja un fitxer.
  2. Tria entre Amb codis de temps o Sense codis de temps i selecciona Continua.
  3. Tria el fitxer que vols penjar.
  4. Selecciona Desa.
Sincronització automàtica

Pots crear subtítols afegint-los directament mentre mires el vídeo. Amb aquesta opció, has de definir els codis de temps per sincronitzar el text amb el vídeo.

Nota: el text transcrit se sincronitzarà automàticament amb el vídeo. La transcripció ha de ser en un idioma compatible amb la nostra tecnologia de reconeixement de parla i en el mateix idioma que es parla al vídeo. No es recomana fer transcripcions dels vídeos que durin més d'una hora o que tinguin una qualitat d'àudio baixa.
  1. Selecciona Sincronització automàtica.
  2. Introdueix les paraules del vídeo o penja un fitxer de transcripció.
  3. Selecciona EDITA i, a continuació, fes clic a DESA I TANCA.

El procés de definició dels temps pot tardar uns quants minuts. Mentre esperes, se't tornarà a dirigir a la llista de pistes del vídeo. Quan estigui a punt, la transcripció es publicarà automàticament al vídeo.

Escriure manualment

A la secció "Afegeix subtítols" d'un idioma, pots trobar l'opció "Escriu manualment".

Pots decidir escriure o enganxar una transcripció dels subtítols. Amb aquesta opció, els temps dels subtítols es definiran automàticament.

1. Selecciona Escriu manualment.
  2. Reprodueix el vídeo i afegeix els teus subtítols. No oblidis afegir text com ara [aplaudiment] o [tro] perquè els espectadors sàpiguen què passa al vídeo. També pots posar en pausa el vídeo mentre escrius.
  3. Selecciona PUBLICA.

Per treballar més ràpidament, també pots utilitzar aquestes tecles de drecera:

• Windows/Cmd+fletxa esquerra: retrocedeix 1 segon.
  • Windows/Cmd+fletxa dreta : avança 1 segon.
  • Windows/Cmd+espai: reprodueix o posa en pausa el vídeo.
  • Windows/Cmd+retorn: afegeix una línia nova.
  • Windows/Cmd+fletxa avall: edita el subtítol següent.
  • Windows/Cmd+fletxa amunt: edita el subtítol anterior.
  • Retorn: afegeix el subtítol.

Traducció automàtica

YouTube pot fer servir la tecnologia de reconeixement de parla per crear subtítols per als teus vídeos automàticament. Si hi ha subtítols automàtics disponibles, es publicaran automàticament als vídeos. Obtén informació sobre com pots utilitzar els subtítols automàtics.
Nota: els subtítols automàtics només estaran en l'idioma predeterminat del vídeo.

Vídeo sobre com pots afegir subtítols

Consulta el vídeo següent del canal YouTube Creators sobre com pots afegir subtítols.

How to Add Captions While Uploading & Editing Your Videos

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google