Åtgärda problem med uppladdning via appar från tredje part

YouTube har uppgraderats från version 2 av YouTube Data API-tjänsten till version 3 av YouTube Data API-tjänsten. Det här API:et är en nyare teknik som hjälper dig att aktivera appar från tredje part och integrera dem med YouTube. Utvecklare av appar från tredje part meddelades om förändringen under 2014 för att ge dem tid att anpassa sig till vår nya teknik. Sedan dess har vi hjälpt dem att övergå till den här nya tekniken.

De flesta apparna från tredje part använder redan version 3 av YouTube Data API-tjänsten, så ingenting kommer att förändras i hur de här apparna laddar upp innehåll till YouTube.

Om du använder appar från tredje part som inte har uppdaterats till version 3 av YouTube Data API-tjänsten kan du få problem att ladda upp videor till YouTube. Du kan inte ladda upp till YouTube via de här apparna.

Obs! Du kan bli ombedd att autentisera ditt konto igen när du beviljar appar från tredje part behörigheter.

Felsöka uppladdningsproblem

Om du får meddelandet ”kombinationen av användarnamn och lösenord fungerar inte” när du försöker logga in på en app från tredje part kan du i stället ladda upp videon så här:

1. Exportera videon från appen från tredje part.
  2. Ladda upp videon via webbplatsen YouTube eller YouTube-appen.
Du kan också försöka uppdatera appen från tredje part. Uppdatering kan hjälpa om utvecklaren erbjuder en uppgraderad version av appen som använder version 3 av YouTube Data API-tjänsten. Om det inte hjälper att uppdatera appen kan du kontakta utvecklaren av appen från tredje part.