Problemer med autentisering av tredjepartsapper

YouTube har oppgradert fra YouTube Data API-tjenesten v2 til YouTube Data API-tjenesten v3, en nyere teknologi som gjør det mulig å integrere tredjepartsapper med YouTube. Tredjepartsapp-utviklere ble informert om denne endringen i 2014, slik at de skulle få tilstrekkelig med tid til å ta i bruk den nye teknologien, og vi har siden da hjulpet dem med å migrere til nyere teknologi støttet av oss.

De fleste tredjepartsapper bruker allerede YouTube Data API-tjeneste v3, så denne oppgradering medfører ingen endringer i hvordan du bruker disse oppgraderte tredjepartsappene til å laste opp til YouTube.

Hvis du bruker tredjepartsapper som ikke har oppdatert til den nyere YouTube Data API-tjenesten v3 for å laste opp videoer til YouTube, kan du imidlertid ikke laste opp til YouTube via disse appene.

Feilsøk autentiseringsproblemer

Hvis du får meldingen «Feil kombinasjon av brukernavn/passord» når du prøver å logge deg på en tredjepartsapp, kan du prøve følgende fremgangsmåte for å laste opp videoen din:

1. Eksporter videoen fra tredjepartsappen.
  2. Last opp videoen på youtube.com på en PC eller via YouTube-mobilappen.
Du kan også prøve å oppdatere tredjepartsappen. Dette kan hjelpe hvis utvikleren tilbyr en oppgradert versjon av appen som bruker YouTube Data API-tjenesten v3 i en nyere produktversjon. Du kan kontakte utvikleren av tredjepartsappen din hvis oppdateringen av appen ikke hjelper.