Verificatieproblemen met apps van derden

YouTube heeft een upgrade doorgevoerd van YouTube Data API service v2 naar YouTube Data API service v3. Dit is een nieuwe technologie die het mogelijk maakt om apps van derden te integreren in YouTube. De externe app-ontwikkelaars zijn al in 2014 op de hoogte gebracht van deze aanpassing om hen ruim de tijd te geven onze nieuwe technologie te leren gebruiken. We hebben hen sindsdien ook geholpen met de migratie naar de nieuwere technologie die wij ondersteunen.

De meeste apps van derden gebruiken al Youtube Data API service v3, waardoor er niets verandert aan de manier waarop je met de vernieuwde apps van derden video's kunt uploaden naar YouTube.

Als je echter video's uploadt naar YouTube met apps van derden die nog niet zijn geüpdatet naar de nieuwe YouTube Data API service v3-technologie, kun je nu geen video's meer uploaden naar YouTube met deze apps.

Problemen met verificatie oplossen

Als je het bericht 'gebruikersnaam/wachtwoordcombinatie mislukt' ziet bij het inloggen op een app van derden, volg dan deze stappen om je video te uploaden:

1. Exporteer de video vanuit de app van derden.
  2. Upload de video via de desktopwebsite youtube.com of de mobiele app van YouTube.
Je kunt ook proberen de app van derden te updaten. Dit kan uitkomst bieden als de ontwikkelaar een geüpgradede versie van de app aanbiedt die YouTube Data API Service v3 gebruikt. Als je de app hebt geüpdatet en nog steeds problemen ondervindt, kun je contact opnemen met de externe app-ontwikkelaar.