Kolmannen osapuolen sovellusten todennusongelmat

YouTube on päivittänyt datasovellusliittymän version 2 uuteen versioon 3. Tätä uudempaa tekniikkaa käytetään kolmannen osapuolen sovellusten ja YouTuben integrointiin. Muutoksesta kerrottiin kolmannen osapuolen sovellusten kehittäjille vuonna 2014, jotta uuteen tekniikkaan sopeutumiseen olisi tarpeeksi aikaa. Olemme myös auttaneet kehittäjiä siirtymään uuden tekniikan käyttöön.

Useimmat kolmannen osapuolen sovellukset käyttävät jo YouTuben datasovellusliittymän versiota 3, joten päivitys ei vaikuta siihen, kuinka sisältöä ladataan YouTubeen näillä sovelluksilla.

Kolmannen osapuolen sovellukset, jotka eivät ole ottaneet YouTuben datasovellusliittymän versiota 3, voivat aiheuttaa ongelmia videoiden lataamisessa YouTubeen. Tällaisilla sovelluksilla ei voi ladata sisältöä YouTubeen.

Huom. Sinulta saatetaan pyytää uutta todennusta, kun annat käyttöoikeuksia kolmannen osapuolen sovelluksille.

Ratkaisuja todennusongelmiin

Jos näet käyttäjänimen ja salasanan yhdistelmän virheestä kertovan viestin kolmannen osapuolen sovellukseen kirjautumisen aikana, voit ladata videosi seuraavasti:

1. Eksportaa video kolmannen osapuolen sovelluksesta.
  2. Lataa video YouTube-sivustolla tai YouTuben mobiilisovelluksella.
Voit myös kokeilla päivittää kolmannen osapuolen sovelluksen. Päivittäminen voi auttaa, jos kehittäjä tarjoaa sovelluksesta päivitetyn version, joka käyttää YouTuben datasovellusliittymän versiota 3. Jos sovelluksen päivittämisestä ei ole apua, voit ottaa yhteyttä kolmannen osapuolen sovelluksen kehittäjään.