Kolmannen osapuolen sovellusten todennusongelmat

YouTube on päivittänyt YouTuben datasovellusliittymän version 2 uuteen versioon 3. Tätä tekniikkaa käytetään kolmannen osapuolen sovellusten ja YouTuben integrointiin. Muutoksesta kerrottiin kolmannen osapuolen sovellusten kehittäjille vuonna 2014, joten uuteen tekniikkaan sopeutumiseen on annettu riittävästi aikaa. Olemme myös auttaneet kehittäjiä siirtymään uuden tekniikan käyttöön.

Useimmat kolmannen osapuolen sovellukset käyttävät jo YouTuben datasovellusliittymän versiota 3, joten päivitys ei vaikuta siihen, kuinka sisältöä ladataan YouTubeen näillä sovelluksilla.

Jos jokin kolmannen osapuolen sovellus ei kuitenkaan ole ottanut käyttöön YouTuben datasovellusliittymän versiota 3, sillä ei voi enää ladata sisältöä YouTubeen.

Todennusongelmien vianmääritys

Jos näet käyttäjänimen ja salasanan yhdistelmän virheestä kertovan viestin kolmannen osapuolen sovellukseen kirjautumisen aikana, voit ladata videosi seuraavasti:

1. Vie video kolmannen osapuolen sovelluksesta.
  2. Lataa video youtube.com-tietokonesivustolla tai YouTuben mobiilisovelluksella.
Voit myös kokeilla päivittää kolmannen osapuolen sovelluksen. Se voi auttaa, jos YouTube Data API ‑sovellusliittymän version 3 tuki on lisätty sovelluksen päivitettyyn versioon. Jos sovelluksen päivittäminen ei ratkaise ongelmaa, voit ottaa yhteyttä kolmannen osapuolen sovelluksen kehittäjään.