Kolmannen osapuolen sovelluksen latausongelmien korjaaminen

YouTube on päivittänyt YouTube Data APIn version 2 versioon 3. Tätä uudempaa tekniikkaa käytetään kolmannen osapuolen sovellusten ja YouTuben integrointiin. Muutoksesta kerrottiin kolmannen osapuolen sovellusten kehittäjille vuonna 2014, jotta uuteen tekniikkaan sopeutumiseen olisi tarpeeksi aikaa. Olemme myös auttaneet kehittäjiä siirtymään uuden tekniikan käyttöön.

Useimmat kolmannen osapuolen sovellukset käyttävät jo YouTuben datasovellusliittymän versiota 3, joten päivitys ei vaikuta siihen, kuinka sisältöä ladataan YouTubeen näillä sovelluksilla.

Kolmannen osapuolen sovellukset, jotka eivät ole ottaneet YouTube Data APIn versiota 3 käyttöön, voivat aiheuttaa ongelmia videoiden lataamisessa YouTubeen. Tällaisilla sovelluksilla ei voi ladata sisältöä YouTubeen.

Huom. Sinulta saatetaan pyytää uutta todennusta, kun annat lupia kolmannen osapuolen sovelluksille.

Ratkaisuja latausongelmiin

Jos näet käyttäjätunnuksen ja salasanan yhdistelmän virheestä kertovan viestin, kun yrität kirjautua kolmannen osapuolen sovellukseen, voit ladata videon seuraavasti:

1. Eksportaa video kolmannen osapuolen sovelluksesta.
  2. Lataa video YouTube-sivuston kautta tai YouTube-mobiilisovelluksella.
Voit myös kokeilla päivittää kolmannen osapuolen sovelluksen. Päivittäminen voi auttaa, jos kehittäjä tarjoaa sovelluksesta päivitetyn version, joka käyttää YouTube Data APIn versiota 3. Jos sovelluksen päivittämisestä ei ole apua, voit ottaa yhteyttä kolmannen osapuolen sovelluksen kehittäjään.