Godkendelsesproblemer for tredjepartsapps

YouTube har opgraderet fra version 2 til version 3 af YouTube Data API-tjenesten, som er en nyere teknologi, der gør det muligt for tredjepartsapps at integrere med YouTube. Udviklere af tredjepartsapps blev informeret om denne ændring i 2014 for at give dem tilstrækkelig tid til at indføre vores nye teknologi, og vi har siden da hjulpet dem til at migrere til nyere teknologi, som understøttes af os.

De fleste tredjepartsapps bruger allerede version 3 af YouTube Data API-tjenesten, så der vil ikke ske ændring af, hvordan du bruger disse opgraderede tredjepartsapps til at uploade til YouTube.

Men hvis du bruger tredjepartsapps, der ikke er opdateret til den nyere teknologi til at uploade videoer til YouTube, som findes i version 3 af YouTube Data API-tjenesten, kan du ikke uploade til YouTube via disse apps.

Fejlfinding af godkendelsesproblemer

Hvis du ser meddelelsen "Kombinationen af brugernavn og adgangskode mislykkedes", når du prøver at logge ind på en tredjepartsapp, skal du bruge denne vejledning for at uploade din video.

1. Eksporter videoen fra tredjepartsappen.
  2. Upload videoen via youtube.com-websitet på en computer eller YouTube-mobilappen.
Du kan også prøve at opdatere tredjepartsappen. Dette kan hjælpe, hvis udvikleren tilbyder en opgraderet version af appen, som bruger version 3 af YouTube Data API-tjenesten i en nyere produktversion. Kontakt eventuelt din tredjepartsappudvikler, hvis opdateringen af appen ikke hjælper.