Corregir problemes relacionats amb la pujada d'aplicacions de tercers

YouTube ha actualitzat el servei de l'API de dades de YouTube de la versió 2 a la 3. Es tracta d'una tecnologia nova que permet activar aplicacions de tercers i integrar-les amb YouTube. El 2014, vam informar d'aquest canvi els desenvolupadors d'aplicacions de tercers per donar-los prou temps per adoptar la nostra nova tecnologia. Des de llavors, els hem ajudat a migrar a aquesta tecnologia nova que admetem.

La majoria de les aplicacions de tercers ja utilitzen la versió 3 del servei de l'API de dades de YouTube, de manera que no hi haurà cap canvi en la manera de fer servir aquestes aplicacions de tercers actualitzades per penjar contingut a YouTube.

Les aplicacions de tercers que no s'hagin actualitzat a la nova tecnologia de la versió 3 del servei de l'API de dades de YouTube poden causar problemes a l'hora de penjar vídeos a la plataforma. No podràs penjar contingut a YouTube amb aquestes aplicacions.

Nota: és possible que se't demani que tornis a autenticar-te quan concedeixis permisos a aplicacions de tercers.

Resoldre problemes relacionats amb les pujades

Si reps un missatge que t'informa que la combinació de nom d'usuari i contrasenya no és correcta quan proves d'iniciar la sessió en una aplicació de tercers, segueix aquests passos per penjar el vídeo:

1. Exporta el vídeo des de l'aplicació de tercers.
  2. Penja el vídeo mitjançant el lloc web de YouTube o l'aplicació YouTube per a mòbils.
També pots provar d'actualitzar l'aplicació de tercers. Això pot ser útil si el desenvolupador ofereix una versió actualitzada de l'aplicació que utilitza la versió 3 del servei de l'API de dades de YouTube. Si el problema no es resol després d'actualitzar l'aplicació, pots contactar amb el desenvolupador de l'aplicació de tercers.