Videon resoluutio ja kuvasuhteet

YouTube näyttää videoita eri kuvasuhteilla alustan ja videomuodon mukaan. YouTuben videosoitin mukautuu automaattisesti videon koon mukaan.

Huom. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain mobiililaitteilla.

iPhonen ja iPadin YouTube-sovellus mukauttaa videosoittimen automaattisesti videon koon mukaan. Video täyttää näytön riippumatta siitä, onko se pysty-, vaaka- vai neliömuodossa. Pystysuuntainen videosoitin mukautuu videon kuvasuhteeseen: neliönmuotoisissa ja pystysuuntaisissa videoissa soitin on pidempi ja laajakuvavideoissa lyhyempi.

Pystysuuntaisten videoiden näyttäminen

Pystyvideot näkyvät nyt soittimessa ilman mustia reunuksia. Esimerkki:

Videon oikeassa alakulmassa on painike , jota napauttamalla soitin siirtyy pystysuuntaiseen koko näytön tilaan, jossa video näkyy kokonaisuudessaan.