Videoopløsning og -billedformat

YouTube viser videoer med forskellige billedformater baseret på platformen og videoformatet. YouTube-videoafspilleren tilpasser automatisk størrelsen af hver enkelt video.

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig på mobilenheder.

YouTube-appen til iPhone og iPad tilpasser automatisk afspilleren til videoens størrelse. Uanset om videoen er lodret, firkantet eller vandret, vil den fylde hele skærmen. Den lodrette videoafspiller (stående format) sørger for at matche videoens billedformat – den bliver højere ved firkantede og lodrette videoer og lavere ved videoer i bredformat.

Sådan vises lodrette videoer

Lodrette videoer vises nu i videoafspilleren uden sorte bjælker i siderne. Eksempler:

Seeren kan trykke på nederst til højre i videoen for at få vist hele videoen i lodret fuld skærm.