Resolució i relacions d'aspecte dels vídeos

YouTube mostra els vídeos amb relacions d'aspecte diferents en funció de la plataforma i del format de vídeo. El reproductor de vídeo de YouTube s'adapta automàticament a la mida de cada vídeo.

Nota: aquesta funció només està disponible en dispositius mòbils.

L'aplicació YouTube per a iPhone i iPad adapta automàticament el reproductor a la mida del vídeo. Tant si és vertical com quadrat o horitzontal, el vídeo ocuparà tota la pantalla. El reproductor de vídeo vertical coincideix amb la relació d'aspecte del vídeo: s'allarga amb els vídeos quadrats i verticals i s'escurça amb els vídeos amb format panoràmic.

Com es mostren els vídeos verticals

Ara els vídeos verticals es mostraran al reproductor de vídeo sense barres negres als costats. Per exemple:

L'espectador pot tocar la icona de la part inferior dreta del vídeo per obrir el mode de pantalla completa en vertical i veure el vídeo sencer.