Velg brukerbilde som artist

Som artist kan du ha flere kanaler på YouTube, for eksempel en kanal som eies og styres av MCN-nettverket, eller en VEVO-kanal. Bildet du laster opp som brukerbilde på den offisielle kanalen din, blir også brukerbildet for de andre kanalene og profilene dine på YouTube. Det gir en mer konsekvent merkevare.

Slik vises brukerbildet ditt

Det brukerbildet for den offisielle kanalen din er også brukerbilde for de andre kanalene og profilene dine på YouTube. Hvilken kanal som er den offisielle kanalen din, avhenger av hva slags kanaler du har.

• En kanal som eies og styres av MCN-nettverket: Dette er som standard den offisielle kanalen din. Brukerbildet for denne kanalen vises på alle de tilhørende kanalene dine.
  • En VEVO-kanal: Hvis du ikke har noen eid og styrt kanal, er bildet på VEVO-kanalen din som standard brukerbildet ditt. Dette brukerbildet vises på alle de tilhørende kanalene dine.

Hvis du ikke har noen eid og styrt kanal eller noen VEVO-kanal, fungerer brukerbildet som automatisk blir valgt, som bildet ditt.

Oppdater brukerbildet ditt

Før du begynner: Kanalbildet på kanalen som eies og styres av MCN-nettverket ditt, er som standard brukerbildet ditt. Hvis du vil endre brukerbildet på kanalene dine, må du ha en artistkanal på YouTube. Hvis du ikke har noen artistkanal du selv administrerer, må du følge veiledningen nedenfor for å opprette en ny kanal først.

1. Logg på YouTube.
  2. Følg veiledningen for å endre kanalikonet. Bildet skal være i JPG-, GIF- eller PNG-format med et høyde/bredde-forhold på 1 : 1 og en oppløsning på 800 x 800 piksler.

Det kan ta over 24 timer å oppdatere brukerbildet på alle kanalene.