Velg artistbrukerbilde

Som artist kan du ha mange kanaler på YouTube – inkludert en kanal du eier og driver, eller en VEVO-kanal. Bildet du laster opp som brukerbilde på den offisielle kanalen din, blir også brukerbildet for de andre kanalene og profilene dine på YouTube. Dette gir en mer konsekvent merkevare.

Slik vises brukerbildet ditt

Det brukerbildet for den offisielle kanalen din er også brukerbilde for de andre kanalene og profilene dine på YouTube. Hvilken kanal som er den offisielle kanalen din, avhenger av hva slags kanaler du har.

• Kanal som eies og drives: Dette er som standard den offisielle kanalen din. Brukerbildet for denne kanalen vises på alle de tilhørende kanalene dine.
  • VEVO-kanal: Hvis du ikke har en kanal du eier og driver, brukes bildet fra VEVO-kanalen din som brukerbilde på alle de tilhørende kanalene dine.
Merk: Hvis du ikke har en kanal du eier og driver, eller en VEVO-kanal, fungerer brukerbildet som automatisk blir valgt, som bildet ditt.

Oppdater brukerbildet ditt

Før du begynner: Bildet på kanalen du eier og driver, er som standard brukerbildet ditt. Du må ha en offisiell artistkanal for å endre brukerbildet på kanalene. Hvis du ikke har en offisiell artistkanal, kan du kontakte plateselskapet ditt eller distributøren din.

Når den offisielle artistkanalen er aktiv, følger du denne fremgangsmåten for å oppdatere artistbildet ditt:

1. Logg på YouTube.
  2. Følg veiledningen for å endre kanalikonet ditt. Bildet skal være i JPG-, GIF- eller PNG-format med et høyde/bredde-forhold på 1 : 1 og en oppløsning på 800 x 800 piksler.

Det kan ta over 24 timer å oppdatere brukerbildet på alle kanalene.

Lurer du på noe om kanalbanneret? Finn ut hvordan du endrer banneret for den offisielle artistkanalen din for YouTube Music og YouTube på TV.