Artistin avatar

Artistilla voi olla YouTubessa useita kanavia, kuten omistettu ja ylläpidetty kanava tai Vevo-kanava. Virallisen kanavan avataria käytetään myös muilla artistin YouTube-kanavilla ja ‑profiileissa, jotta artistin brändi olisi yhtenäinen eri kanavilla.

Avatarin valinta

Virallisen kanavasi avataria käytetään myös muilla YouTube-kanavillasi ja profiileissasi. Virallinen kanava määräytyy sen mukaan, millaisia kanavia sinulla on:

• Omistettu ja ylläpidetty kanava: Oletusarvoisesti virallinen kanavasi. Kanavan avatar näkyy kaikilla muilla kanavillasi.
  • Vevo-kanava: Jos sinulla ei ole omistettua ja ylläpidettyä kanavaa, Vevo-kanavasi kuvaa käytetään oletusarvoisesti avatarinasi, ja se näkyy kaikilla muilla kanavillasi.
Huom. Jos sinulla ei ole omistettua ja ylläpidettyä kanavaa eikä Vevo-kanavaa, kuvana käytetään automaattisesti valittua avataria.

Avatarin päivittäminen

Ennen aloittamista: Omistamasi ja ylläpitämäsi kanavan kuva on oletusarvoisesti avatarisi. Voit vaihtaa kaikilla kanavillasi näkyvää avataria, jos sinulla on virallinen artistikanava. Jos sinulla ei ole virallista artistikanavaa, ota yhteyttä levy-yhtiöön tai jakelijaan.

Kun virallinen artistikanavasi on aktiivinen, voit päivittää artistin kuvan seuraavasti:

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Muuta kanavasi kuvaketta seuraamalla ohjeita. Kuvamuodon on oltava JPG, GIF tai PNG, kuvasuhteen 1:1 ja resoluution 800 x 800 pikseliä.

Avatarin päivittäminen kaikille kanaville voi viedä yli 24 tuntia.

Onko sinulla kysyttävää kanavabannerista? Katso, miten voit vaihtaa virallisen artistikanavan bannerin YouTube Musicissa ja YouTube on TV:ssä.