Angiv din kunstneravatar

Som kunstner kan du have mange kanaler på YouTube, bl.a. en kanal, du ejer og driver en kanal, eller en VEVO-kanal. For at give kunstnere en konsekvent branding er det billede, du uploader som din officielle kanalavatar, også avatar for dine andre YouTube-kanaler og -profiler.

Hvad vises som din avatar

Din officielle kanalavatar er også avatar for dine andre YouTube-kanaler og -profiler. Det, der er angivet som din officielle kanal, afhænger af, hvilke typer kanaler du har:

• Ejet og drevet kanal: Din officielle standardkanal. Denne avatar vises på alle dine tilsvarende kanaler.
  • VEVO-kanal: Hvis du ikke har en ejet og drevet kanal, er billedet fra din VEVO-kanal din standardavatar. Denne avatar vises på alle dine tilsvarende kanaler.
Bemærk!: Hvis du ikke har en ejet og drevet kanal eller en VEVO-kanal, forbliver den avatar, der automatisk er blevet valgt til dig, dit billede.

Opdater din avatar

Før du starter: Kanalbilledet fra din ejede og drevne kanal er din standardavatar. Du skal have en officiel kunstnerkanal for at ændre din avatar på alle dine kanaler. Hvis du ikke har en officiel kunstnerkanal, skal du kontakte dit pladeselskab eller din distributør.

Når din officielle kunstnerkanal er aktiv, skal du følge denne vejledning for at opdatere dit kunstnerbillede:

1. Log ind på YouTube.
  2. Følg trinene for at ændre din kanals ikon. Billeder skal være i JPG-, GIF- eller PNG-format med et billedformat på 1:1 i opløsningen 800 x 800 pixels.

Opdateringen af din avatar på alle dine kanaler kan tage 24 timer eller længere at behandle.

Har du spørgsmål om dit kanalbanner? Se, hvordan du ændrer banneret på din officielle kunstnerkanal for YouTube Music og YouTube på tv.