Configurar l'avatar d'artista

Com a artista, pots tenir molts canals a YouTube, inclòs un canal propi i gestionat o un canal de VEVO. Per tal d'oferir als artistes una construcció de marca consistent, la imatge que pengis per a l'avatar del teu canal oficial també serà l'avatar dels teus altres canals i perfils de YouTube.

Què es mostra com a avatar?

L'avatar del teu canal oficial també és l'avatar dels teus altres canals i perfils de YouTube. El que has configurat com a canal oficial depèn dels tipus de canals que tens:

• Canal propi i gestionat: el teu canal oficial predeterminat. Aquest avatar es mostrarà en tots els canals corresponents.
  • Canal de VEVO: si no tens un canal propi i gestionat, la imatge del teu canal de VEVO és el teu avatar predeterminat. Aquest avatar es mostrarà en tots els canals corresponents.
Nota: si no disposes d'un canal propi i gestionat ni d'un canal de VEVO, l'avatar que s'hagi seleccionat automàticament per a tu serà la teva imatge.

Actualitzar l'avatar

Abans de començar: la imatge del teu canal de propietat i gestionat és el teu avatar predeterminat. Et caldrà un canal oficial d'artista per canviar el teu avatar als diferents canals. Si no tens un canal oficial d'artista, contacta amb la teva discogràfica o distribuïdora.

Un cop el teu canal oficial d'artista estigui actiu, segueix aquests passos per actualitzar la imatge de l'artista:

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Segueix els passos per canviar la icona del teu canal. Les imatges han d'estar en format JPG, GIF o PNG amb una relació d'aspecte 1:1 i una resolució de 800 x 800 píxels.

L'actualització de l'avatar en els diferents canals pot tardar més de 24 hores a processar-se.

Tens cap pregunta sobre el bàner del canal? Obtén informació sobre com pots canviar el bàner del canal oficial d'artista a YouTube Music i YouTube al televisor.