Väkivaltaisen ja shokeeraavan sisällön käyttö mainoksissa

Arvostamme monimuotoisuutta ja toisten kunnioittamista. Tämän vuoksi käyttäjiä mahdollisesti loukkaavat tai shokeeraavat mainokset, verkkosivustot tai sovellukset eivät sovellu mainosverkostoomme.

Seuraavassa on esimerkkejä sisällöstä, joita saatamme pitää väkivaltaisena ja shokeeraavana:

• säädytön kielenkäyttö
  • väkivaltainen kieli
  • syrjintää edistävä kieli ja kuvasto
  • julmat kuvat
  • järkyttävät kuvat ja kuvaukset vammoista
  • aiheettomat ruumiinnesteet tai jätökset
  • mainoskampanjat, joiden tarkoitus on järkyttää tai pelottaa
  • mainoskampanjat, jotka rahastavat arkaluontoisilla tapahtumilla.

Videomainosten shokeeraavan sisällön määritelmät:

• Väkivaltaiset tai järkyttävät kuvat, jotka voivat olla katsojista shokeeraavia tai häiritseviä, kuten
    • veriroiskeet
    • ruumiinnesteet
    • ihmisten tai eläinten jätökset
  • väkivaltaisen teon järkyttävät seuraukset
  • väkivaltainen tai verinen kuvamateriaali videon keskeisessä osassa
  • videon väkivalta on realistista dramatisoidussa asiayhteydessä julkaistuna
  • muut tekijät, esimerkiksi kuvakulma ja tarkennus sekä videokuvan selkeys.