Voldeligt og chokerende indhold i annoncer

Vi lægger vægt på mangfoldighed og respekt for andre. Vi bestræber os også på at undgå at støde seerne med annoncer, websites eller apps, der er upassende for vores annoncenetværk.

Her er nogle eksempler på indhold, som vi kan betragte som voldeligt eller chokerende:

• Ukvemsord
  • Voldeligt sprog
  • Diskriminerende ord eller billeder
  • Makabre billeder
  • Grafiske billeder eller beretninger om fysiske traumer
  • Umotiverede skildringer af kropsvæsker eller ekskrementer
  • Promoveringer, der sandsynligvis chokerer eller skræmmer folk
  • Promoveringer, der udnytter følsomme begivenheder

Vi tager følgende i betragtning, når vi vurderer, om indholdet i videoannoncer er chokerende:

• Om der er scener med voldelige eller udpenslede billeder, som kan have en chokerende eller foruroligende effekt på seerne, f.eks.:
    • Blodsudgydelse
    • Kønsvæsker
    • Afføring fra mennesker eller dyr
  • Om annoncen viser de udpenslede følger af en voldelig handling
  • Om annoncen indeholder voldelige eller blodige billeder, der fungerer som omdrejningspunkt for scenen i videoen
  • Om volden, der vises i videoen, virker realistisk, når den indgår i en dramatisk kontekst
  • Andre faktorer, bl.a. kameravinkel, kamerafokus og billedernes skarphed i den pågældende video