Velg innstillinger for standard annonseformater

Disse funksjonene er bare tilgjengelige for partnere som bruker YouTube Studio-innholdsbehandlingen.

Du kan angi standard annonseformater som skal brukes for alle nye opplastinger. Når du gjør dette, trenger du ikke å lagre endringene hver gang du laster opp en video. Det er best å angi standardformater for annonser når du oppretter en ny kanal.

Kanalnivå

Følg veiledningen for å angi nye standardformater for annonser.

Innholdsbehandlingsnivå

1. Logg på Studio-innholdsbehandlingen.
  2. Klikk på Kanaler på menyen til venstre.
  3. Oversikt-fanen holder du markøren over kanalen du vil administrere.
  4. Klikk på «Standardinnstillinger for opplasting» .
  5. Velg Inntektsgenerering-fanen.
  6. Angi hvilke annonseformater du vil tillate på kanalen.
Merk: Husk at innstillingene på videonivå kan overstyre innstillingene på kanalnivå. Innstillingene på kanalnivå kan overstyre innstillingene på nivået for innholdsbehandlere.

Relatert innhold