Standaardinstellingen voor advertentie-indelingen kiezen

Deze functies zijn alleen beschikbaar voor partners die YouTube Studio Content Manager gebruiken.

Je kunt standaard advertentie-indelingen zo instellen dat ze op alle nieuwe uploads worden toegepast. Als je dit doet, hoef je niet telkens de instellingen te wijzigen als je een video uploadt. Je kunt je standaardadvertentie-indelingen het beste instellen wanneer je een nieuw kanaal maakt.

Kanaalniveau

Volg de instructies om je standaard advertentie-indelingen in te stellen.

Content Manager-niveau

1. Log in bij Studio Content Manager.
  2. Selecteer Kanalen  in het linkermenu.
  3. Ga naar het tabblad Overzicht en plaats de muisaanwijzer op het kanaal dat je wilt beheren.
  4. Klik op Standaardinstellingen voor uploads .
  5. Selecteer het tabblad Inkomsten genereren.
  6. Stel de advertentie-indeling(en) in voor het kanaal.
Opmerking: Houd er rekening mee dat de instellingen op videoniveau de instellingen op kanaalniveau kunnen overschrijven. De instellingen op kanaalniveau kunnen de instellingen op Content Manager-niveau overschrijven.

Gerelateerde content