Oletusmainosmuodon asetukset

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka käyttävät YouTube Studio Content Manageria.

Voit valita mainosten oletusmuodot niin, että oletusasetuksia sovelletaan kaikkiin uusiin latauksiin. Näin sinun ei tarvitse muuttaa asetuksia jokaisen videolatauksen yhteydessä. Oletusmainosmuodot kannattaa määrittää uuden kanavan luonnin yhteydessä.

Kanavataso

Noudata oletusmainosmuotojen määrittämisen ohjeita.

Content Manager ‑taso

1. Kirjaudu Studio Content Manageriin.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Kanavat.
  3. Vie hiiri Yleiskatsaus-välilehdellä sen kanavan päälle, jota haluat muokata.
  4. Valitse Lataa oletusasetukset  .
  5. Avaa Kaupallistaminen-välilehti.
  6. Valitse kanavalla sallitut mainosmuodot.
Huom. Videotason asetuksia voidaan käyttää kanavatason asetusten sijaan ja kanavatason asetuksia voidaan puolestaan käyttää sisällön hallinnoijan tason asetusten sijaan.

Lisää aiheesta