Vælg indstillinger for standardannonceformater

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTube Studio CMS.

Du kan angive standardannonceformater, der skal anvendes konsekvent på alle nye uploads. Når du gør dette, behøver du ikke at ændre indstillingerne, hver gang du uploader en video. Det er bedst at indstille dine standardannonceformater, når du opretter en ny kanal.

Kanalniveau

Følg vejledningen for at indstille dine standardannonceformater.

CMS-niveau

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Kanaler i menuen til venstre.
  3. Hold markøren over den kanal, du vil administrere, på fanen Oversigt.
  4. Klik på "Indstillinger for uploadstandarder" .
  5. Vælg fanen Indtægtsgenerering.
  6. Angiv de annonceformater, du vil tillade på kanalen.
Bemærk! Husk, at indstillinger på videoniveau kan tilsidesætte indstillinger på kanalniveau. Indstillinger på kanalniveau kan tilsidesætte indstillinger på indholdsadministratorniveau.

Relateret indhold