Triar la configuració predeterminada del format d'anunci

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube Studio.

Pots definir formats d'anunci predeterminats perquè s'apliquin de manera uniforme a tots els vídeos nous que pengis. Si ho fas, no caldrà que canviïs la configuració cada cop que pengis un vídeo. És millor que defineixis els formats d'anunci predeterminats quan creïs un canal.

Al nivell de canal

Segueix les instruccions per definir els formats d'anunci predeterminats.

Al nivell del Gestor de continguts

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Canals .
  3. A la pestanya Visió general, passa el cursor per sobre del canal que vols gestionar.
  4. Fes clic a "Configuració dels valors predeterminats de pujada" .
  5. Selecciona la pestanya Monetització.
  6. Configura els formats d'anunci que vols permetre al canal.
Nota: tingues en compte que la configuració dels vídeos pot substituir la configuració del canal i la configuració del canal pot substituir la configuració del Gestor de continguts.

Contingut relacionat