Översikt över programmet för YouTube-partneransvariga

YouTube-partneransvariga hjälper dig att få ut mesta möjliga av din YouTube-kanal. Programmet går endast att delta i via inbjudan och hjälper kreatörer som vill lära sig strategier för att få kanalen att växa, få kontakt med likasinnade kreatörer eller vill prata med någon kunnig på YouTube.

Vad är en partneransvarig?

En partneransvarig har som uppgift att hjälpa kreatörer att nå sin fulla potential. En partneransvarig är som din egen personliga YouTube-expert.

Här är några exempel på hur en partneransvarig kan hjälpa dig att lyckas på YouTube:

• Personlig support: Du träffar din partneransvariga regelbundet under personliga möten. Ni kan prata om att sätta personliga kanalmål och strategier för kanaloptimering. Du kan också få svar på frågor du kan tänkas ha om att sköta en framgångsrik YouTube-kanal.
  • Exklusiva inbjudningar till evenemang och kurser för kreatörer: Med en partneransvarig får du regelbundet inbjudningar till olika evenemang och kurser som sponsras av YouTube där du får träffa andra kreatörer.
  • En första titt på nya program och erbjudanden för kreatörer: Var bland de första som får reda på nya program för kreatörer, åtkomst till nya YouTube-funktioner eller delta i experimentella pilotprogram.

Vårt program för partneransvariga är en tidsbegränsad förmån endast för inbjudna. Vi bjuder in vissa kanaler som uppfyller våra kvalifikationskriterier att medverka i programmet under en 6-månadersperiod. Vi bestämmer vilka partners som är kvalificerade utifrån kanalens storlek, aktivitet och efterlevnad av YouTubes riktlinjer för communityn. Läs mer

Läs mer om fördelarna med att ha en partneransvarig på webbplatsen för YouTube-kreatörer.

Vanliga frågor om YouTube Partnerships-teamet

Vem kan få en partneransvarig?
För närvarande går det endast att delta i programmet för partneransvariga via inbjudan.
Vi brukar jobba med kanaler som
  • finns i länder och regioner där partneransvariga är tillgängliga
  • finns i YouTubes partnerprogram
  • har potential att växa
  • inte har några varningar om brott mot communityns riktlinjer
  • har högst en olöst upphovsrättsvarning
  • följer våra riktlinjer för annonsvänligt innehåll.