Yleistietoja YouTuben kumppanuuspäälliköistä

YouTuben kumppanuuspäälliköiden tiimi auttaa sinua käyttämään YouTube-kanavaasi mahdollisimman tehokkaasti. Kutsupohjainen ohjelmamme tukee sisällöntuottajia eri tavoin. Ohjelmasta on hyötyä sisällöntuottajille, jotka haluavat oppia kasvustrategioita, löytää samanmielisiä sisällöntuottajia ja keskustella osaavan YouTuben työntekijän kanssa.

Mitä kumppanuuspäällikkö tekee?

Kumppanuuspäällikön tehtävänä on auttaa sisällöntuottajia hyödyntämään koko potentiaalinsa. Kumppanuuspäällikkö on kuin oma YouTube-asiantuntijasi.

Kumppanuuspäällikkö voi auttaa sinua menestymään YouTubessa esimerkiksi näin:

• Henkilökohtainen tuki: Kumppanuuspäällikkö tapaa sinut säännöllisesti kahden kesken. Voitte keskustella esimerkiksi kanavalle asettamistasi tavoitteista ja optimointistrategioista. Kumppanuuspäällikkö osaa myös vastata kysymyksiisi menestyvän YouTube-kanavan pyörittämisestä.
  • Eksklusiivisia kutsuja sisällöntuottajien tapahtumiin ja työpajoihin: Kumppanuuspäällikön kautta saat kutsuja YouTuben sponsoroimiin tapahtumiin ja hyödyllisiin työpajoihin, joissa pääset tapaamaan muita sisällöntuottajia.
  • Esinäkymiä uusiin sisällöntuottajien ohjelmiin ja ominaisuuksiin: Tutustu uusiin sisällöntuottajien ohjelmiin, käytä uusia YouTube-ominaisuuksia tai osallistu pilotteihin ensimmäisten joukossa.

Kumppanuuspäällikköohjelmaan pääsee vain kutsuttuna, ja jäsenyys on voimassa rajoitetun ajan. Tarjoamme ohjelmaa kuuden kuukauden jaksoissa tietyille ehdot täyttäville kanaville. Nämä ehdot liittyvät kanavan kokoon ja aktiivisuuteen sekä YouTuben yhteisösääntöjen noudattamiseen. Katso lisätietoja.

Lue YouTuben sisällöntuottajien sivustolta lisää siitä, miksi kumppanuuspäällikön käyttäminen kannattaa.

Usein kysyttyä YouTuben kumppanuustiimistä

Kuka voi saada kumppanuuspäällikön?
Kumppanuuspäällikköohjelmaan pääsee tällä hetkellä vain kutsuttuna.
Yleensä työskentelemme seuraavanlaisten kanavien kanssa:
  • Kanava on maassa tai alueella, jossa on kumppanuuspäälliköitä.
  • Kanava kuuluu YouTube-kumppaniohjelmaan.
  • Kanavalla on kasvupotentiaalia.
  • Kanavalla ei ole varoituksia yhteisön sääntöjen rikkomisesta.
  • Kanavalla on korkeintaan yksi ratkaisematon tekijänoikeusvaroitus.
  • Kanava soveltuu mainostamiseen.
Missä maissa tai alueilla kumppanuuspäällikköohjelma toimii?
Sinun täytyy täyttää kumppanuuspäällikön saamisen edellytykset ja asua jossain seuraavista maista:
  • Argentiina
  • Australia
  • Itävalta
  • Bahrain
  • Valko-Venäjä
  • Belgia
  • Brasilia
  • Kanada
  • Kiina
  • Tanska
  • Egypti
  • Suomi
  • Ranska
  • Saksa
  • Hongkong
  • Islanti
  • Intia
  • Indonesia
  • Iran
  • Irak
  • Irlanti
  • Italia
  • Japani
  • Jordania
  • Kazakstan
  • Korea
  • Kuwait
  • Libanon
  • Meksiko
  • Marokko
  • Uusi-Seelanti
  • Norja
  • Oman
  • Filippiinit
  • Puola
  • Portugali
  • Venäjä
  • Saudi-Arabia
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Taiwan
  • Thaimaa
  • Alankomaat
  • Turkki
  • Ukraina
  • Arabiemiirikunnat
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat
  • Vietnam
  • Jemen
Maksaako kumppanuuspäällikkö jotain?
Ei, kumppanuuspäällikön käyttäminen ei maksa mitään.
Kuulun monikanavaiseen verkkoon (MCN). Voinko silti liittyä kumppanuuspäällikköohjelmaan?
Myös monikanavaiseen verkkoon kuuluvat kanavat voivat saada kumppanuuspäällikön.
En ymmärtääkseni täytäkään vaatimuksia. Mitä voin tehdä?
Saatavillasi on paljon materiaalia kanavasi kehittämiseen: työpajat, YouTuben pop-up-studiot ja paljon muuta. Sisällöntuottajien ohjesivuilta näet, mitä on tarjolla.
Mistä tiedän, että saamani sähköpostiviestit ovat todella YouTubelta?
Saat varmasti paljon yhteydenottoja kanavaasi liittyen. Näin voit tarkistaa, että sähköpostiviesti on todella YouTube-tiimiltä:
  • Tarkista sähköpostiosoitteen verkkotunnus: Varmista, että sähköpostiviesti on lähetetty osoitteesta, jonka loppuosa on @google.com, @youtube.com tai @partnerships.withyoutube.com. Jos jostain muusta verkkotunnuksesta lähetetyssä viestissä väitetään lähettäjän edustavan YouTubea tai Googlea, kyse on todennäköisesti huijauksesta.
  • Tarkista linkit: Varmista, että sähköpostiviestissä olevien linkkien ja lomakkeiden URL-osoitteet päättyvät verkkotunnukseen youtube.com, withgoogle.com, withyoutube.com, youtube.secure.force.com tai youtube.force.com.