Informació general sobre els gestors de partners de YouTube

L'equip de gestors de partners de YouTube treballa perquè puguis treure el màxim profit del teu canal de YouTube. El nostre programa, que funciona amb invitacions, dona suport als creadors de diverses maneres. Per exemple, els permet aprendre estratègies de creixement, connectar amb creadors amb inquietuds similars o xatejar amb algun expert de YouTube.

Què és un gestor de partners?

Els gestors de partners s'encarreguen d'ajudar els creadors a desenvolupar tot el seu potencial. Perquè et facis una idea, un gestor de partners és com el teu expert de YouTube personal.

Els gestors de partners poden ajudar-te a tenir èxit a YouTube de moltes maneres diferents, com ara:

• Assistència individualitzada: els gestors de partners es reuneixen amb tu periòdicament de manera individual. Podeu parlar sobre com establir uns objectius personals i estratègies d'optimització per al teu canal, o pots fer qualsevol pregunta que tinguis sobre com pots gestionar un canal de YouTube amb èxit.
  • Invitacions exclusives a esdeveniments i tallers per a creadors: el teu gestor de partners t'enviarà invitacions a tallers formatius i esdeveniments patrocinats per YouTube perquè puguis connectar amb altres creadors amb inquietuds similars a les teves.
  • Accés prioritari a ofertes i programes nous per a creadors: sigues un dels primers a assabentar-te dels programes nous per a creadors i obtén accés a funcions noves de YouTube o participa en programes pilot experimentals, entre d'altres.

Només es pot accedir al nostre programa de gestió de partners mitjançant invitació i durant un temps limitat. L'oferim durant un període de 6 mesos a determinats canals que compleixen els criteris d'idoneïtat. Determinem la idoneïtat dels partners segons la mida i l'activitat del seu canal, i el compliment de les directrius de la comunitat de YouTube. Més informació

Obtén més informació sobre els beneficis de tenir un gestor de partners al lloc web de YouTube per a creadors.

Preguntes freqüents sobre l'equip de partners de YouTube

Qui pot tenir un gestor de partners?
Actualment només es pot accedir mitjançant invitació al nostre Programa per a gestors de partners.
En general, treballem amb els canals que:
  • Estan ubicats en països i regions en què el Programa per a gestors de partners està disponible.
  • Participen en el Programa per a partners de YouTube.
  • Tenen potencial per créixer.
  • No tenen cap toc d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat.
  • No tenen més d'un toc d'atenció per infracció dels drets d'autor sense resoldre.
  • Compleixen les nostres directrius sobre contingut adequat per a anunciants.
Quins països i regions són aptes per participar en el Programa per a gestors de partners?
És possible que compleixis els requisits per tenir un gestor de partners si ets en un dels països o una de les regions següents:
  • Argentina
  • Austràlia
  • Àustria
  • Bahrain
  • Bielorússia
  • Bèlgica
  • Brasil
  • Canadà
  • Xina
  • Dinamarca
  • Egipte
  • Finlàndia
  • França
  • Alemanya
  • Hong Kong
  • Islàndia
  • Índia
  • Indonèsia
  • Iran
  • Iraq
  • Irlanda
  • Itàlia
  • Japó
  • Jordània
  • Kazakhstan
  • Corea del Sud
  • Kuwait
  • Líban
  • Mèxic
  • Marroc
  • Nova Zelanda
  • Noruega
  • Oman
  • Filipines
  • Polònia
  • Portugal
  • Rússia
  • Aràbia Saudita
  • Espanya
  • Suècia
  • Suïssa
  • Taiwan
  • Tailàndia
  • Països Baixos
  • Turquia
  • Ucraïna
  • Emirats Àrabs Units
  • Regne Unit
  • Estats Units
  • Vietnam
  • Iemen
El servei de gestor de partners té algun tipus de cost?
No, tenir un gestor de partners no et costarà res.
Estic afiliat a una MCN (xarxa multicanal); puc registrar-m'hi de totes maneres?
Sí, els creadors afiliats a una MCN poden sol·licitar que se'ls assigni un gestor de partners.
He vist que no reuneixo els requisits. Què he de fer?
Encara hi ha un munt de recursos que pots utilitzar per fer créixer el teu canal: els tallers i els Pop-up Spaces de YouTube, entre d'altres. Assegura't d'explorar el Centre per a creadors per veure quines opcions tens disponibles.
Com puc saber si els correus electrònics que rebo són realment de YouTube?
Som conscients que deu haver-hi molta gent que contacta amb tu per qüestions relacionades amb el teu canal. Pots comprovar si un correu prové de l'equip de YouTube de les maneres següents:
  • Comprova el domini de l'adreça electrònica: assegura't que el correu provingui d'una adreça electrònica com ara @google.com, @youtube.com o @partnerships.withyoutube.com. És molt probable que els correus de qualsevol altre domini que diguin ser de YouTube o Google siguin falsos.
  • Comprova els enllaços: assegura't que l'URL dels enllaços o formularis que s'inclouen al correu acabin en youtube.com, withgoogle.com, withyoutube.com, youtube.secure.force.com o youtube.force.com.