Oorsig van YouTube Vennootbestuurders

Die YouTube Vennootbestuurderspan bestaan om jou te help om jou YouTube-kanaal ten beste te benut. Ons slegs-op-uitnodiging-program ondersteun skeppers op verskeie maniere. Skeppers wat groeistrategieë wil aanleer, met eendersdenkende skeppers kontak wil maak, of met iemand wil klets wat goed ingelig is oor YouTube, sal daarby baat vind.

Wat is ’n Vennootbestuurder?

’n Vennootbestuurder se werk is om skeppers te help om hul potensiaal te ontsluit. Jy kan aan ’n Vennootbestuurder dink as jou eie persoonlike YouTube-kundige.

Hier is net ’n paar van die maniere waarop ’n Vennootbestuurder jou kan help om op YouTube sukses te behaal:

• Een-tot-een-steundiens: Vennootbestuurders ontmoet jou gereeld persoonlik. Jy kan praat oor die skepping van persoonlike kanaaldoelwitte of kanaaloptimeringstrategieë, of vrae vra oor die bestuur van ’n suksesvolle YouTube-kanaal.
  • Eksklusiewe uitnodiging na skeppergeleenthede en werksessies: Met ’n Vennootbestuurder kan jy deurlopende uitnodigings verwag om met eendersdenkende skeppers in aanraking te kom by geleenthede en opvoedkundige werksessies wat deur YouTube geborg word.
  • Eerste blik op nuwe skepperprogramme en -aanbiedings: Wees een van die eerstes wat weet van nuwe skepperprogramme, soos toegang tot nuwe YouTube-kenmerke of deelname aan eksperimentele proefprogramme.

Ons Vennootbestuursprogram is ’n voorreg wat slegs op uitnodiging is en ’n beperkte tyd het. Ons bied dit aan vir ’n tydperk van 6 maande aan sekere kanale wat aan ons geskiktheidskriteria voldoen. Ons bepaal vennote se geskiktheid volgens kanaalgrootte, kanaalaktiwiteit en die nakoming van YouTube se gemeenskapsriglyne. Kom meer te wete

Kom op die YouTube Creators-webwerf meer te wete oor die voordele daarvan om ’n Vennootbestuurder te hê.

Gereelde vrae oor YouTube-vennootskappespan

Wie kan ’n Vennootbestuurder kry?
Ons Vennootbestuurderprogram is tans slegs op uitnodiging.
Ons werk in die algemeen saam met kanale wat:
  • Geleë is in lande en streke waar Vennootbestuurders beskikbaar is
  • In die YouTube Vennootprogram is
  • Groeipotensiaal het
  • Geen gemeenskapsriglynewaarskuwings het nie
  • Nie meer as een onopgeloste kopieregwaarskuwing het nie
  • Ons adverteerdervriendelike riglyne nakom
Watter lande en streke kwalifiseer vir die Vennootbestuurderprogram?
As jy in die volgende lande en streke is, sal jy dalk vir ’n Vennootbestuurder kwalifiseer:
  • Argentinië
  • Australië
  • Oostenryk
  • Bahrein
  • Belarus
  • België
  • Brasilië
  • Kanada
  • China
  • Denemarke
  • Egipte
  • Finland
  • Frankryk
  • Duitsland
  • Hongkong
  • Ysland
  • Indië
  • Indonesië
  • Iran
  • Irak
  • Ierland
  • Italië
  • Japan
  • Jordanië
  • Kazakstan
  • Korea
  • Koeweit
  • Libanon
  • Meksiko
  • Marokko
  • Nieu-Seeland
  • Noorweë
  • Oman
  • Filippyne
  • Pole
  • Portugal
  • Rusland
  • Saoedi-Arabië
  • Spanje
  • Swede
  • Switserland
  • Taiwan
  • Thailand
  • Nederland
  • Turkye
  • Oekraïne
  • Verenigde Arabiese Emirate
  • Verenigde Koninkryk
  • Verenigde State
  • Viëtnam
  • Jemen
Kos ’n Vennootbestuurder iets?
Nee, dit kos jou niks om ’n Vennootbestuurder te hê nie.
Ek is met ’n MKN (multikanaalnetwerk) geaffilieer – kan ek steeds aansluit?
Ja, ’n Vennootbestuurder kan steeds toegewys word aan skeppers wat met ’n MKN geaffilieer is.
Ek het uitgevind dat ek nie kwalifiseer nie. Wat moet ek doen?
Daar is baie hulpbronne wat jy nog kan gebruik om jou kanaal te laat groei: werksessies, YouTube Tydelike Ruimtes en meer! Maak seker dat jy die Skeppersentrum verken om te sien wat vir jou beskikbaar is.
Hoe weet ek dat die e-posse wat ek ontvang regtig van YouTube af kom?
Ons weet dat baie mense jou dalk oor jou kanaal kontak. Jy kan só nagaan of ’n e-pos werklik van die YouTube-span af kom:
  • Gaan die e-posdomein na: Maak seker dat die e-pos kom vanaf ’n e-posadres wat eindig op @google.com, @youtube.com of @partnerships.withyoutube.com. E-posse vanaf enige ander domeine wat beweer dat hulle van YouTube of Google af kom, is waarskynlik vals.
  • Gaan die skakels na: Maak seker dat die URL van skakels of vorms wat by die e-pos ingesluit is, eindig op youtube.com, withgoogle.com, withyoutube.com, youtube.secure.force.com of youtube.force.com.