Overleggskort for oversettelser og transkripsjoner

Vi har besluttet å avvikle automatiske overleggskort for oversettelser og transkripsjoner. Tidligere la YouTube automatisk til slike overleggskort i videoer for å oppfordre seerne til å bidra med oversatt innhold.

Du kan fortsatt la seerne bidra med transkripsjoner eller oversettelser på andre måter. Data om overleggskort for oversettelser og transkripsjoner er fortsatt tilgjengelig i rapporten for overleggskort.

Finn ut mer om hvordan du slår på og administrerer bidrag fra brukerne.