MCN-verkostojen käyttöohje

Kanavien siirtäminen sisällön omistajalta toiselle

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka käyttävät YouTube Studio Content Manageria. Pyydä pääsyä YouTube-kumppanuuspäälliköltä.

MCN-verkostot voivat siirtää kanavia sisällön omistajalta toiselle. Ennen aloittamista varmista, että kanavan vastaanottava sisällön omistaja on ottanut käyttöön kanavien yhdistämistyökalun.

1. Kirjaudu kanavan vastaanottavan sisällön omistajan tilille.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta tilikuvake ja sitten Creator Studio.
  3. Valitse vasemmasta valikosta Kanavat.
  4. Valitse sivun yläreunasta Kutsu.
  5. Anna kanavan käyttäjänimi.
  6. Valitse Vahvista.

Kanava siirretään sisällön omistajalta toiselle. Siirtoa varten kanavan on hyväksyttävä kutsu omassa Creator Studion hallintapaneelissaan.

Ennen siirtoa kanavien kannattaa ladata tai tallentaa tulotiedot. Katso, miten kanavan omistajuuden siirto vaikuttaa raportointiin.

Kaupallistetut kanavat

Kanavan poistaminen MCN-verkosta

Jos kanava on aiemmin kuulunut YouTube-kumppaniohjelmaan, kaupallistamisen pitäisi automaattisesti olla käytössä MCN-verkosta irtaantumisen jälkeen. Kanavan kaupallistamisen tilan voi tarkistaa tiliominaisuussivulla.

MCN-verkoston vaihtaminen

Jos kanava vaihtaa yhdestä MCN-verkoston omistamasta ja ylläpitämästä sisällön omistajasta toiseen, se on linkitettävä uuteen sisällön omistajaan 48 tunnin kuluessa. Jos linkitystä ei tehdä 48 tunnin kuluessa, kanavan on läpäistävä tarkastusprosessi uudelleen saadakseen taas pääsyn kaupallistamisominaisuuksiin.

YouTube-kumppaniohjelmaan kuuluvat kanavat voivat vaihtaa MCN-kumppanijäseninä toimivien sisällön omistajien välillä ilman, että kaupallistaminen keskeytyy.