Driftshåndbog for kanalnetværk (MCN, multi-channel network)

Overførsel af kanaler mellem indholdsejere

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTube Studio CMS. Kontakt din YouTube-partneradministrator for at få adgang.

Kanalnetværk kan overføre kanaler mellem indholdsejere. Før du begynder: Sørg for, at den indholdsejer, der modtager kanalen, har aktiveret overførselsværktøjet.

1. Log ind på den indholdsejer, der skal modtage den overførte kanal.
  2. Vælg kontoikonet og så YouTube Studio øverst til højre.
  3. Vælg Kanaler i menuen til venstre.
  4. Klik på Inviter øverst på siden.
  5. Angiv kanalens brugernavn.
  6. Vælg Bekræft.

Kanalen bliver flyttet fra den første indholdsejer til den modtagende indholdsejer. Kanalen skal acceptere en invitation på kontrolpanelet i Youtuberstudie for at blive tilknyttet den modtagende indholdsejer.

Kanaler kan vælge at downloade eller registrere indtægtsdata før overførslen. Få flere oplysninger om ændringer af rapportering efter overførsel af kanalejerskab.

Info til kanaler med indtægtsgenerering

Sådan fjerner du din kanal fra et kanalnetværk

Kanaler, der tidligere har skrevet under på vilkårene for YouTubes partnerprogram, burde automatisk fortsætte indtægtsgenereringen efter frigivelsen fra netværket. De kan bekræfte deres status for indtægtsgenerering på siden for kontofunktioner.

Sådan skifter du til et andet kanalnetværk

Kanaler, der flyttes fra ét kanalnetværk, som ejes og drives af en indholdsejer, til et andet, skal tilknyttes det nye kanalnetværk inden for 48 timer. Hvis der går mere end 48 timer, fra kanalen fjerner tilknytningen til ét ejet og drevet kanalnetværk, til den opretter tilknytning til et andet ejet og drevet kanalnetværk, skal kanalen gennemgås igen for at få adgang til funktioner til indtægtsgenerering.

Kanaler, der er med i YouTubes partnerprogram (YPP), kan skifte mellem tilknyttede kanalnetværk, der ejes og drives af indholdsejere, uden pause i indtægtsgenereringen.