Kanavan kutsuongelmien ratkaiseminen

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka käyttävät YouTube Studio Content Manageria.

Jos saat virheilmoituksen, kun yrität lähettää kutsun kanavalle, kokeile ratkaista ongelma seuraavilla keinoilla.

Kanava on yhdistetty toiseen sisällön omistajaan

Jos näet viestin "Käyttäjä on jo siirretty sisällön omistajalle OWNER NAME: USERNAME", käyttäjä on jo yhdistetty esimerkiksi toiseen MCN-verkostoon.

Tässä tapauksessa käyttäjän on poistettava kanavansa linkitys kyseisestä sisällön omistajasta, ennen kuin hänet voi kutsua sinun verkostoosi.

Kanava on yhdistetty ei-aktiiviseen sisällön omistajaan

Jos näet viestin "Käyttäjä on jo siirretty toiselle ei-aktiiviselle sisällön omistajalle: USERNAME", sisällön omistaja ei ehkä ole suorittanut AdSense for YouTube ‑tilin yhdistämistä loppuun.

Tässä tapauksessa käyttäjän on poistettava kanavansa linkitys kyseisestä sisällön omistajasta, ennen kuin hänet voi kutsua sinun verkostoosi.

Ei-aktiivinen sisällön omistaja voi viimeistellä AdSense for YouTube ‑tilin käyttöönoton seuraamalla AdSense for YouTube ‑tilin yhdistämisohjeita.

Käyttäjätunnusongelmat

Jos näet jonkin seuraavista virheviesteistä, ongelma liittyy käyttäjänimeen ja se on ratkaistava, ennen kuin kanavan voi kutsua MCN-verkkoon:

• Tämä käyttäjänimi / ulkoinen tunnus ei kelpaa: KÄYTTÄJÄNIMI.
  • Tämä käyttäjä ei ole vielä luonut YouTube-kanavaa, eikä häntä voi yhdistää: KÄYTTÄJÄNIMI.
  • Käyttäjää ei voi yhdistää, koska käyttäjää ei ole yhdistetty Google-tiliin: KÄYTTÄJÄNIMI.

Käyttäjänimi on virheellinen, jos se ei vastaa todellista käyttäjänimeä.

Pidä mielessä, että Google+ ‑sivun tai ‑profiilin kautta luoduilla kanavilla ei ehkä ole perinteisiä käyttäjänimiä vaan sen sijaan ulkoinen tunnus. Tämän tunnuksen voi selvittää siirtymällä kanavalle ja kopioimalla sen URL-osoitteesta merkkijonoa UC seuraavat 15 merkkiä.

Kutsut on jo lähetetty

Jos näet viestin ”Olet jo kutsunut tämän käyttäjän: KÄYTTÄJÄNIMI”, voit pyytää kanavaa tarkistamaan kutsun hallintapaneelistaan ja hyväksymään sen.

Jos näet viestin "Ylläpidät jo tätä käyttäjää: KÄYTTÄJÄNIMI", kanava on jo yhdistetty sisällön hallinnoijan tiliisi.