Driftshåndbog for kanalnetværk (MCN, multi-channel network)

Fejlfinding af problemer med kanalinvitationer

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTube Studio CMS.

Hvis du ser en fejlmeddelelse, når du sender invitationer til kanaler, skal du prøve nedenstående vejledning til fejlfinding.

Kanalen er tildelt en anden indholdsejer

Hvis du f.eks. ser en meddelelse, hvor der står "Denne bruger er allerede tildelt indholdsejeren EJERNAVN: BRUGERNAVN" betyder det, at brugeren allerede er knyttet til et andet kanalnetværk.

Brugeren skal fjerne kanalens tilknytning til denne indholdsejer, før vedkommende kan blive inviteret til dit netværk.

Kanalen er tildelt en inaktiv indholdsejer

Hvis du ser en meddelelse, hvor der står "Denne bruger er allerede tildelt en anden inaktiv indholdsejer: BRUGERNAVN", kan det være, fordi indholdsejeren aldrig fuldførte tilknytningen af sin AdSense til YouTube-konto.

Brugeren skal fjerne kanalens tilknytning til denne indholdsejer, før vedkommende kan blive inviteret til dit netværk.

Inaktive indholdsejere kan fuldføre aktiveringen af en AdSense til YouTube-konto ved at følge vejledningen til tilknytning af en AdSense til YouTube-konto.

Problemer med brugernavne

Hvis du ser en af ​​følgende fejlmeddelelser, er der et problem med brugerens brugernavn, der skal løses, før du kan invitere kanalen til dit netværk:

• "Dette brugernavn/eksterne id er ugyldigt: BRUGERNAVN"
  • "Denne bruger har endnu ikke oprettet en YouTube-kanal og kan ikke tilknyttes: BRUGERNAVN"
  • "Denne bruger kan ikke tilknyttes, fordi den ikke er forbundet med en Google-konto: BRUGERNAVN"

Et brugernavn betragtes som ugyldigt, hvis det ikke svarer til et faktisk brugernavn.

Husk på, at kanaler, der eroprettet med Google+ sider eller Google+ profiler, muligvis ikke har de traditionelle brugernavne, men anvender et "eksternt id". Dette id kan findes ved at gå til kanalen og kopiere de 15 tegn efter "UC" i webadressen.

Der er allerede blevet sendt invitationer

Hvis du ser en meddelelse, hvor der står "Denne bruger er allerede inviteret af dig: BRUGERNAVN", kan du bede kanalen om at tjekke sit kontrolpanel og acceptere din invitation.

Hvis du ser en meddelelse, hvor der står "Denne bruger er allerede administreret af dig: BRUGERNAVN", betyder det, at kanalen allerede er knyttet til din indholdsadministrator.