Resolució de problemes relacionats amb invitacions a canals

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube Studio. Contacta amb el teu gestor de Partners de YouTube per obtenir accés.

Si veus un missatge d'error en enviar invitacions a canals, prova els passos per resoldre problemes que s'indiquen a continuació.

El canal està assignat a un altre propietari de contingut

Si veus un missatge que diu "Aquest usuari ja està assignat a un propietari de contingut NOM DEL PROPIETARI: NOM D'USUARI", significa que l'usuari ja està enllaçat a una altra MCN, per exemple.

L'usuari ha de desenllaçar el canal d'aquest propietari de contingut perquè puguis convidar-lo a la teva xarxa.

El canal està assignat a un propietari de contingut inactiu

Si veus un missatge que diu "Aquest usuari ja està assignat a un altre propietari de contingut inactiu: NOM D'USUARI", és possible que el propietari de contingut no hagi acabat d'associar el seu compte d'AdSense per a YouTube.

L'usuari ha de desenllaçar el canal d'aquest propietari de contingut perquè puguis convidar-lo a la teva xarxa.

Els propietaris de contingut inactius poden acabar d'activar un compte d'AdSense per a YouTube seguint les instruccions per enllaçar un compte d'AdSense per a YouTube.

Problemes amb el nom d'usuari

Si veus un dels missatges d'error següents, vol dir que el nom de l'usuari té un problema que cal resoldre perquè puguis convidar el canal a la teva xarxa:

• "Aquest nom d'usuari o identificador extern no és vàlid: NOM D'USUARI"
  • "Aquest usuari encara no ha creat cap canal de YouTube i no es pot enllaçar: NOM D'USUARI"
  • "Aquest usuari no es pot enllaçar perquè no està associat a cap compte de Google: NOM D'USUARI"

Es considera que un nom d'usuari no és vàlid si no correspon a un nom d'usuari real.

Tingues en compte que és possible que els canals creats amb pàgines o perfils de Google+ no tinguin noms d'usuari tradicionals, sinó que utilitzin un "identificador extern", que es pot trobar anant al canal i copiant els 15 caràcters que hi ha després d'"UC" a l'URL.

Ja s'han enviat les invitacions

Si veus un missatge que diu "Ja has convidat aquest usuari: NOM D'USUARI", pots demanar al canal que comprovi el seu tauler i accepti la teva invitació.

Si veus un missatge que diu "Ja gestiones aquest usuari: NOM D'USUARI", significa que el canal ja està enllaçat al teu gestor de continguts.