MCN-verkostojen käyttöohje

Kanavatason lupien valitseminen

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka käyttävät YouTube Studio Content Manageria. Pyydä pääsyä YouTube-kumppanuuspäälliköltä.

Kun kanava yhdistetään MCN-verkostoon, verkoston sisällön omistaja voi tehdä videoista vaatimuksia ja ottaa kanavalla käyttöön kaupallistamiskäytäntöjä.

Voit muokata yhdistettyjen kanaviesi käyttöoikeuksia kanavatasolla seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään sisällön omistajan Google-tilille.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa tilikuvaketta ja valitse Creator Studio.
  3. Valitse vasemmasta valikosta Kanavat > Yleiskatsaus.
  4. Valitse kanavat, joiden käyttöoikeuksia haluat muuttaa.
  5. Valitse näytön yläreunasta Luvat.
  6. Voit ottaa seuraavat asetukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä:
    • Videoiden kaupallistaminen (muut kuin kumppanikanavat*): Tällä asetuksella voit antaa yhdistetyn kanavan omistajalle oikeuden tehdä vaatimuksia kanavan videoista ja asettaa niille käytön sääntöjä.
    • Tulojen tarkastelu: Tällä asetuksella voit antaa yhdistetyn kanavan omistajalle oikeuden tarkastella YouTube Analyticsin Tulot-raportin kanavan tulotietoja.
    • Osumakäytännön valinta: Tällä asetuksella voit antaa yhdistetyn kanavan omistajalle oikeuden ottaa käyttöön Content ID ‑vastaavuuksien etsinnän ja valita osumakäytäntöjä kanavalla.

* MCN-verkostot eivät voi poistaa käytöstä kumppanisisällöntuottajan lupaa ottaa kaupallistaminen käyttöön videoissaan, sillä YouTube-kumppaniohjelman ehtojen mukaan kumppanikanavilla on lupa kaupallistaa kaupallistamisehdot täyttävät videonsa.