Driftshåndbog for kanalnetværk (MCN, multi-channel network)

Indstil tilladelser på kanalniveau

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTube Studio CMS.

Når en kanal er knyttet til et MCN, kan MCN-indholdsejeren gøre krav på videoer og anvende indtægtsgenerering på kanalen.

Du kan ændre tilladelser på kanalniveau for dine linkede kanaler:

1. Log ind på indholdsejerens Google-konto.
  2. Klik på kontoikonet > YouTube Studio øverst til højre.
  3. Klik på Kanaler > Oversigt i menuen til venstre.
  4. Vælg de kanaler, du vil ændre tilladelserne for.
  5. Klik på Tilladelser øverst på skærmen.
  6. Vælg, om du vil aktivere eller deaktivere de viste indstillinger:
    • Tjen penge på uploads (kun ikke-tilknyttede kanaler*): Ved at aktivere denne indstilling kan ejeren af den tilknyttede kanal gøre krav på videoer og anvende brugspolitikker til dem.
    • Se omsætning: Aktivering af denne indstilling giver ejeren af den linkede kanal mulighed for at se omsætningen for kanalen i indtjeningsrapporten i YouTube Analytics.
    • Indstil matchpolitik: Aktivering af denne indstilling giver ejeren af den tilknyttede kanal mulighed for at aktivere Content ID-matches for kanalen og angive matchpolitikker.

*MCN'er kan ikke deaktivere en tilknyttet youtubers tilladelse til at aktivere indtægtsgenerering for youtuberens videoer, da tilknyttede kanaler er autoriserede til at tjene penge på kvalificerede videoer i henhold til vilkårene for YouTubes partnerprogram.

Relateret indhold