Films en tv-series kopen of huren op YouTube

Afhankelijk van je locatie kun je losse films kopen of huren op YouTube. Kies uit duizenden bekroonde films, tijdloze klassiekers en nieuwe releases.

Als je in de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Australië of het Verenigd Koninkrijk woont, kun je je ook abonneren op bepaalde Primetime-kanalen, zoals Showtime of Starz. Met een abonnement op deze kanalen kun je programma's op YouTube bekijken zonder dat je van streaming-app of -service hoeft te wisselen.

Opmerking: Films die je op YouTube hebt gekocht, komen niet in je Google Play-gezinsbibliotheek. Meer informatie

Meer informatie over waar je op YouTube kunt kopen en huren

Films kopen of huren op deze locaties

• Argentinië
  • Australië
  • Oostenrijk
  • België
  • Bosnië en Herzegovina
  • Brazilië
  • Canada
  • Cyprus
  • Tsjechië
  • Denemarken
  • Finland
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Griekenland
  • Hongkong
  • Hongarije
  • India
  • Indonesië
  • Ierland
  • Italië
  • Japan
  • Letland
  • Litouwen
  • Malta
  • Mexico
  • Noord-Macedonië
  • Nederland
  • Nieuw-Zeeland
  • Noorwegen
  • Filipijnen
  • Polen
  • Portugal
  • Rusland
  • Senegal
  • Singapore
  • Slowakije
  • Slovenië
  • Zuid-Korea
  • Spanje
  • Zweden
  • Zwitserland
  • Taiwan
  • Oeganda
  • Oekraïne
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten

Tv-series kopen op deze locaties

Koop losse afleveringen of volledige seizoenen. Als je een seizoen koopt dat nog niet volledig is uitgebracht, worden afleveringen automatisch toegevoegd aan je bibliotheek zodra ze zijn uitgebracht.
  • Australië
  • Canada
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Japan
    • Opmerking: In Japan kun je ook tv-series huren. In andere landen en regio's kun je momenteel geen tv-series huren.
  • Zwitserland
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten

Meer informatie over waar je op YouTube kunt kopen en huren

• Je moet 18 jaar of ouder zijn om iets te kunnen kopen of huren.
  • Je kunt films en tv-series alleen kopen of huren op bepaalde apparaten.
  • De beschikbaarheid van afzonderlijke titels verschilt per locatie en kan in de loop van de tijd veranderen.
  • Je hebt een internetverbinding nodig om gehuurde of gekochte content te bekijken.
  • Nadat je een film hebt gehuurd, heb je 30 dagen om te beginnen met kijken. Nadat je een film hebt gestart, kun je deze binnen de huurperiode zo vaak bekijken als je wilt. De huurperiode is meestal 48 uur, maar de totale huurperiode wordt ook vermeld op de laatste pagina van het betaalproces.
  • Voor sommige content gelden er verschillende prijzen voor verschillende resoluties. Content in HD of UHD is alleen beschikbaar op bepaalde ondersteunde apparaten en bij een bepaalde internetsnelheid. Zie apparaatvereisten voor HD en UHD voor meer informatie.