Elokuvien ja TV-ohjelmien ostaminen tai vuokraaminen YouTubessa

Sijainnistasi riippuen voit ostaa tai vuokrata yksittäisiä elokuvia YouTubesta. Valikoimastamme löytyy tuhansittain palkittuja elokuvia, ajattomia klassikoita ja uusia julkaisuja.

Australiassa, Ranskassa, Saksassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Yhdysvalloissa voit myös tilata tiettyjä Primetime-kanavia (esim. Showtime tai Starz) ja katsella ohjelmia YouTubessa ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa sovelluksesta tai striimauspalvelusta toiseen.

Huom. YouTubesta ostetut elokuvat eivät näy Google Play Koko perheen kirjastossa. Lue lisää.

Lisätietoja sisällön ostamisesta ja vuokraamisesta YouTubessa

Elokuvien ostaminen tai vuokraaminen on mahdollista näillä alueilla

• Argentiina
  • Australia
  • Itävalta
  • Belgia
  • Bosnia ja Hertsegovina
  • Brasilia
  • Kanada
  • Kypros
  • Tšekki
  • Tanska
  • Suomi
  • Ranska
  • Saksa
  • Kreikka
  • Hongkong
  • Unkari
  • Intia
  • Indonesia
  • Irlanti
  • Italia
  • Japani
  • Latvia
  • Liettua
  • Malta
  • Meksiko
  • Pohjois-Makedonia
  • Alankomaat
  • Uusi-Seelanti
  • Norja
  • Filippiinit
  • Puola
  • Portugali
  • Venäjä
  • Senegal
  • Singapore
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Etelä-Korea
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Taiwan
  • Uganda
  • Ukraina
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

TV-ohjelmien ostaminen on mahdollista näillä alueilla

Voit ostaa yksittäisiä jaksoja tai kokonaisia kausia. Jos ostat kauden, jota ei ole julkaistu kokonaan, jaksot lisätään automaattisesti kirjastoosi julkaisun jälkeen.
  • Australia
  • Kanada
  • Ranska
  • Saksa
  • Japani
    • Huom. TV-ohjelmia voi myös vuokrata Japanissa. Tämä vaihtoehto ei ole tällä hetkellä käytettävissä muilla alueilla.
  • Sveitsi
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

Lisätietoja sisällön ostamisesta ja vuokraamisesta YouTubessa

• Sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit ostaa tai vuokrata sisältöä.
  • Voit ostaa tai vuokrata elokuvia ja TV-ohjelmia vain tietyillä laitteilla.
  • Yksittäisten nimikkeiden saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan ja muuttua ajan mittaan.
  • Vuokratun tai ostetun sisällön katseluun tarvitaan internetyhteys.
  • Huom. Kun vuokraat elokuvan, sinulla on 30 päivää aikaa aloittaa sen katselu. Kun olet aloittanut elokuvan, voit katsoa sen niin monta kertaa kuin haluat vuokra-ajan päättymiseen asti. Vuokra-aika on yleensä 48 tuntia, ja se ilmoitetaan myös kassalla vuokrauksen viimeisellä sivulla.
  • Joidenkin videoiden kohdalla voi olla eri hintoja eri resoluutioille. HD- ja UHD-toisto on saatavilla vain tietyillä tuetuilla laitteilla ja internetnopeuksilla. Katso lisätietoja HD-/UHD-laitevaatimuksista.