Kanavan omistajuuden siirrosta aiheutuvat raporttimuutokset

Kanavan siirto sisällön omistajalta toiselle vaikuttaa datan näkymiseen YouTuben tilastoissa ja ladattavassa tehokkuusraportissa. Tarkista ennen kanavan siirtoa uudelle sisällön omistajalle, mihin tilastoihin pääset käsiksi siirron jälkeen.

Seuraavat tiedot eivät ole saatavilla MCN-verkkoon kuuluvilla kanavilla, ellei niiden saatavuutta MCN-kumppanikanaville ole mainittu. Tiedot eivät ole saatavilla MCN-verkon omistamille ja hallinnoimille kanaville. Lue lisää kahdesta kanavatyypistä, joita MCN-verkoilla voi olla YouTube-verkostossaan.

Ennen kanavan siirtoa: Jos tarvitset jatkossa dataa aiemmasta kehityksestä, lataa kaikki tarvitsemasi raportit ennen kanavan siirtämistä uudelle sisällön omistajalle.

YouTube Analytics ja sovellusliittymät

Raportin tyyppi Aiempi sisällön omistaja Uusi sisällön omistaja Kanavataso

Sisällön omistajan tasolla

(lisätietoja sisältösuodattimista)

Voi katsella aiempia tietoja siirtopäivään asti Voi katsella siirtopäivästä alkaen tallennettuja tietoja – aiempaa dataa ei ole saatavilla. Ei käytössä
Arvioidut tulot

Kumppanikanavien tiedot ovat saatavilla MCN-verkoille (25.7.2016 alkaen)

Voi katsella siirtopäivästä alkaen tallennettuja tietoja – aiempaa dataa ei ole saatavilla.

Data on saatavilla ajanjaksolta, jolloin kanava oli mukana YouTube-kumppaniohjelmassa, mukaan lukien MCN-kumppanuus (25.7.2016 alkaen).

Kanavan mainostiedot

Ei enää saatavilla

Voi tarkastella siirtopäivästä alkaen tallennettuja tietoja – aiempaa dataa ei ole saatavilla.

Siirtopäivästä alkaen tallennettuja tietoja voi katsella – aiempaa dataa ei ole saatavilla.

Muut kanava- tai videokohtaiset tiedot

Kumppanikanavien tiedot ovat saatavilla MCN-verkoille (25.7.2016 alkaen)

Voi oletuksena katsella siirtopäivästä alkaen tallennettuja tietoja – kumppanit voivat lisäksi valita näytettäväksi katseluaika- ja vuorovaikutusraportin aiemmat tiedot Katseluaika- ja vuorovaikutusraportin aiemmat tiedot ovat saatavilla.

Vinkki: Näet kattavat tiedot kanavan siirtokuukaudelta, kun yhdistät aiemman sisällön omistajan tehokkuusraportin tiedot uuden sisällön omistajan vastaaviin tietoihin.

Sisällönhallintajärjestelmä- ja tehokkuusraportit

Raportin tyyppi Aiempi sisällön omistaja Uusi sisällön omistaja Kanavataso
Tehokkuusraportit Voi katsella aiempia tietoja siirtopäivään asti Voi katsella siirtopäivänä tai sen jälkeen tallennettuja tietoja – aiempaa dataa ei ole saatavilla. Ei käytössä
Videoilmoitukset Ei enää saatavilla  Näet tallennetut tiedot siirtopäivästä alkaen, mutta tiedoissa voi olla viive – aiempaa dataa ei ole saatavilla. Ei käytössä
Vaatimusraportit Ei enää saatavilla  Näet tallennetut tiedot siirtopäivästä alkaen, mutta tiedoissa voi olla viive – aiempaa dataa ei ole saatavilla. Ei käytössä

Huom. Näet kattavat tiedot kanavan siirtokuukaudelta, kun yhdistät aiemman sisällön omistajan tehokkuusraportin tiedot uuden sisällön omistajan vastaaviin tietoihin.