Dölja eller visa gilla-markeringar och sparade spellistor

Du kan välja att ett inlägg ska göras i ditt aktivitetsflöde när du lägger till en video till en offentlig spellista, gillar en video, sparar en video eller börjar prenumerera på en kanal. Du kan också välja att hålla de här aktiviteterna privata.

Om du anpassar kanalens layout:

1. Logga in på din YouTube-kanal.
  2. Öppna kontots sekretessinställningar genom att klicka på kanalikonen längst upp till höger > Inställningar eller . Välj Sekretess till vänster.
  3. Markera eller avmarkera rutorna bredvid följande aktiviteter:
    • Lägg till videon i den offentliga spellistan
    • Gilla en video eller spara en spellista
    • Prenumerera på en kanal
  4. Klicka på Spara.

Om du inte anpassar kanalens layout:

1. Gå till din kanal.
  2. Klicka på Inställningar eller under din kanalbild.
  3. Aktivera eller inaktivera följande aktiviteter under Sekretess:
    • Lägg till videon i den offentliga spellistan
    • Gilla en video eller spara en spellista
    • Prenumerera på en kanal