Skjul eller vis lagrede spillelister og det du liker

Du kan vise aktiviteter, for eksempel når du liker en video eller abonnerer på en kanal, i aktivitetsfeeden din. Du kan også velge å holde disse aktivitetene private.

Etter 5. desember blir den offentlige «Likte videoer»-spillelisten din privat, slik at det bare er du som kan se den. Du kan fortsatt like videoer, og antall likerklikk vises fortsatt under videoene.

Gjør følgende hvis du har tilpasset kanalens utseende:

1. Logg på kanalen din på YouTube.
  2. Oppe til høyre velger du profilbildet ditt etterfulgt av Innstillinger .
  3. Velg Personvern til venstre.
  4. Slå alternativene for hver aktivitet av eller på.

Gjør følgende hvis du ikke har tilpasset kanalens utseende:

1. Gå til kanalen din.
  2. Under kanalgrafikken klikker du på Innstillinger eller .
  3. Under «Personvern» kan du slå av eller på visningen av hver enkelt aktivitet.